۱۰ فروردين ۱۳۹۶ ۱۹:۳۵
zia-tv

سید ضیاء هاشمی در جمع مسئولان فرهنگی دانشگاه مازندران به منابع دینی و سخنان برخی پیشوایان و مراجع مهم دینی استناد و اعلام کرد فلسفه اصلی دین، شیرین ساختن زندگی است. دین می خواهد انسان لذت پایدار داشته باشد؛ هم لذت مادی و هم لذت معنوی و فلسفه فرهنگی ما ابتهاج وشاد بودن است.

به گزارش عطنا به نقل از آنا از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر هاشمی تلاش برای انجام گفتگوی سازنده را لازمه توسعه کشور دانست و گفت: «لازم است تنوع را بپذیریم و از گفت‌وگوی سازنده استقبال کنیم، البته به شرطی که به تقابل کشانده نشود؛ چراکه تقابل ضدقانون، ضدسیاست نظام و مخالف نظر مقام معظم رهبری است.»

او ادامه داد: «انجام و اجرای گفت‌وگوی سازنده بین تشکل‌ها گر چه اصل مطلوبی است، اما کار سخت و دشواری خواهد بود، اما نضج و رشد مناسب بلوغ اجتماعی و فرهنگی در دانشگاه‌ها می‌تواند بستر این گفت‌وگوها را فراهم کند.»