۰۸ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۴۱
کد خبر: ۶۲۲۹۸
jalase-salimi-va-masul-nahad-rahbari01

نشست هم اندیشی با بومی‌سازی علوم انسانی با حضور رئیس دانشگاه و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علامه در محل سالن شورای دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.


به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در ابتدای این نشست اظهار کرد: ما باید در کلاس‌های درس به دانشجوها به جای دادن اطلاعات، «قدرت تفکر» بدهیم.


دکتر حسین سلیمی با بیان این نکته که با این ابزار جدید به راحتی اطلاعات در اختیار همه قرار می‌گیرد، بیان کرد: قدرت اندیشه، تحول و فکر آفرینی برای ما مهم است. اگر سند دانشگاه اسلامی را مطالعه کنیم در آن چندین بار تقویت عقلانیت، تفکر، اندیشه علمی و حل مشکلات کشور با کمک دانش بومی مطرح شده است.


وی افزود: اگر بخواهیم به سمت دانشگاه اسلامی حرکت کنیم، راه آن تقویت اندیشیدن به جای ایجاد برخی کشمکش‌ها است.


رئیس دانشگاه در ادامه خاطرنشان کرد: «اندیشه» در حال گم شدن است. ما امروز افراد دارای مدرک خیلی زیاد داریم ولی به همان اندازه اهل اندیشه کم داریم. ما به شکل دادن علم انسانی نافع برای جامعه‌ای که با مبانی فکری ما مطابق باشد، نیازمند هستیم.


سلیمی تاکید کرد: این علوم برای جامعه ما از نان شب واجب‌تر است و من به خاطر آغاز این حرکت از سوی شما تشکر می‌کنم و خواهش می‌کنم که این مسئله جدی ترگرفته شود.


وی همچنین درباره فعالیت‌های دفتر نهاد مقام معظم رهبری نیز بیان کرد: هیچ ‌دوئیتی بین کارهای نهاد و دانشگاه وجود ندارد. ما همه عضو یک پیکریم و اگر هدف‌های جدی در این حرکتی که دفتر نهاد مقام معظم رهبری شروع کرده است دنبال شود ما با تمام وجود از آن حمایت می‌کنیم.


سلیمی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: این حرکات می‌تواند در قالب کارگاه، همایش، جلسه‌های سخنرانی و حتی انتقال تجربیات بین‌المللی باشد.


jalase-salimi-va-masul-nahad-rahbari03


در بخش دیگر این نشست، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه گفت: در جلسه‌ای که با رئیس دانشگاه داشتیم متوجه این امر شدیم که دغدغه ایشان در این زمینه بیش از ما است.


حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم افزود: خیلی از کارهای مورد نیاز انجام شده‌است و خیلی از کارها در حال پیگیری است. ما جلسه را تحت عنوان شورای نخبگان دانشگاه برگزار کردیم؛ در آن جلسه با توجه به نظراتی که از اعضای شورا دریافت کردیم متوجه شدیم که تحول علوم انسانی از جمله دغدغه‌های مهم ایشان است.


وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: وقتی درباره مسائل مطرح شده بیشتر جویا شدیم، متوجه شدم که دکتر سلیمی به این مسئله اعتقاد دارند و با حضورشان در این جلسه نشان دادند که برای پیشبرد این هدف حامی و پشتیبان هستند.


این مسئول خاطرنشان کرد: واقعیت این است که قبل از ورود به دانشگاه به این مسئله فکر می‌کردم که چگونه در رابطه با «تحولات علوم انسانی» صحبت کنم و چطور می‌توانیم کاری انجام دهیم. اما با ورود به این مجموعه متوجه شدم که دکتر سلیمی از ابتدا هم این دغدغه را داشته اند، جدی پیگیر کار هستند و همت عالی هم دارند.


حجت الاسلام اکبری اقدم اظهار کرد: در این راستا با همت عالی گام به گام برنامه داریم و در این زمینه از حوزه ی علمیه هم کمک خواهیم گرفت و امیدوارم بتوانیم به درستی به اهدافمان برسیم.


jalase-salimi-va-masul-nahad-rahbari02

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار