IMG_2514

شب گذشته نشست بسیج اساتید دانشگاه علامه در پردیس شماره ی دو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبری دانشگاه علامه طباطبائی(عطنا) در این نشست  دکتر سلیمی رئیس دانشگاه؛ فضلعلی معاون بسیج اساتید کشور،ذکیانی معاونت فرهنگی و اجتماعی،کارگر معاونت عمرانی،ملکی رئیس بسیج اساتید دانشگاه وحجت الاسلام شهمیری مسئول نهاد مقام معظم رهبری  و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی حضور داشتند.در اولین سخنرانی دکتر ملکی با بیان مسائل روز کشور به بررسی عملکرد و توضیحاتی در خصوص بسیج اساتید دانشگاه علامه در یک سالی که گذشت پرداخت.دکتر شیوندی مجری برنامه با خواندن اشعاری عزای ایام فاطمیه را تسلیت گفت و از فضلعلی(معاون بسیج اساتید کشور)دعوت کرد تا اهداف اساسی و روش کار اساتید در دانشگاه بپردازد.

IMG_2410

فضلعلی با تاکید بر تلاش برای حفظ دستاوردهای نظام و انقلاب،بر نقش خاص اساتید در این حوزه اشاره کرد و اهمیت بسیج اساتید را به دلیل نقش آموزشی ای که آن ها در روند شکل گیری تفکر و تدبر در دانشجویان دارند گوش زد کرد.وی اختصاص دادن بسیج را به قشر خاصی از جامعه کاری ناصواب دانست و بر این نکته تاکید کرد که:همه ی مردم با توجه به نقشی که در جامعه ایفا می کنند بسیجی هستند.همچنین با بیان چارت کاری حلقه های علمی بسیج نکات قابل تاملی در رابطه با مسائل روز کشور گفت:اقتصاد کشور ما بر پایه ی مصرف است نه بر پایه ی تولید و بین علم و عرصه ی عمل شکاف قابل ملاحظه ای وجود دارد.یکی از اقدامات حلقه ی علمی را ورود عالمان به عرصه ی اقتصاد و صنعت دانست و هزینه برای جذب نیروهای متخصص علمی از سوی شرکت های صنعتی را نوعی سرمایه گذاری معرفی کرد.            در نظام های تحقیقاتی پیشرفته برخلاف ایران،پیدا کردن کار انفرادی گاها غیر ممکن است.اما در کشور ما اگر به طور تصادفی هم کار گروهی انجام شود برای پیشبرد منافع شخصی و اهداف انفرادی بوده است.خروجی حلقه های علمی باید دانشجویی فعال و پرورش یافته که دارای تفکر اسلامی و انقلابی است ، باشد.وی بسیج اساتید را پرچمدار آغاز حرکت علمی گروهی در کشور دانست.

IMG_2426مجری برنامه با بیان زمان بندی مشخص از اساتید برای بیان گزارشات عملکرد یکسالشان دعوت کرد.از دانشکده ی روانشناسی و علوم تربیتی:زارعی زوارکی،خانم اسمعیلی.از دانشکده ی حقوق و علوم سیاسی:صالحی وعباسی و صحت از دانشکده ی مدیریت و حسابداری.دکتر اسمعیلی با گلایه هایی مبنی بر عدم توجه به برگزاری برنامه های انجام شده ی بسیج اساتید در دانشکده ی روانشناسی ، خواستار توجه بیشتر شد.وی با اشاره به خطبه ی فدک حضرت زهرا(س)از ایشان به عنوان الگوی برتر برای زندگی اشاره کرد و حلقه های بسیج استید را متوجه فاصله ی بین دانشجویان و اساتید کرد.

IMG_2457

دکتر صالحی با بیان خاطراتی از هشت سال دفاع مقدس گفت:الگوی واقعی آن هایی هستند که بی ادعا در جنگ تحمیلی با مرگ دست و پنجه نرم کردن و با تاکید بر جایگاه خاص دانشگاه علامه در فرهنگ سازی جامعه،نقش این دانشگاه را در احیای فرهنگ شهادت و ایثارگری بسیار مهم خواند.

IMG_2492

در پایان سخنرانی ها دکتر سلیمی ضمن تسلیت ایام فاطمیه از کار و تلاش صورت گرفته از ناحیه ی بسیج اساتید در یک سال گذشته قدر دانی کرد.وی افزود که دانشگاه راه الگو شدن را پیدا کرده و به جایگاه گذشته ی خود باز خواهد گشت.رئیس دانشگاه علامه از 12برابر شدن قراردادها و تفاهم نامه ها و گردش مالی نسبت به سال های قبل خبر داد.حرکت در جهت تشکیل شرکت های دانش بنیان.تولید علم و در صورت امکان انتشار بین المللی آن  در حلقه های بسیج،حضور خالصانه اساتید در حلقه ها از خواسته های رئیس دانشگاه از بسیج اساتید بود. سلیمی ضمن تشکر از ملکی به عنوان مدیری کارآمد و مسئول بسیج اساتید دانشگاه، تبدیل نشدن حلقه ها به کانون های سیاست ورزی(جناح بازی)و تبدیل شدن به پایگاه تولید علم را از دغدغه ی اصلی خود خواند.

IMG_2498

گزارش و عکس:بیژنی؛جبرائیلی