۲۶ آذر ۱۳۹۵ ۱۵:۳۴
کد خبر: ۶۰۵۷۴
bime-hamayesh-sanat-7

همایش ارتباط صنعت بیمه و دانشگاه، به همت  انجمن علمی دانشجویی مدیریت بیمه، و با حضور مدیران ارشد شرکت‌های بیمه کشور، ظهر چهارشنبه 24 آذرماه در دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد که در آن مدیران بیمه هرکدام تعهداتی به دانشجویان این رشته دادند.


به گزارش عطنا، در این هماش که با حضور مدیران و اساتید ارشد بیمه کشور برگزار شد، به «آسیب شناسی اموزش‌های دانشگاهی در رشته بیمه و نیازهای صنعت بیمه» پرداخته شد و سخنرانی انگیزشی با موضوع بازار کار بیمه برای دانشجویان این رشته صورت گرفت.


از مهمانان حاضر در این همایش که در پنل تخصصی هم حضور داشتند می‌توان به حجاریان مدیر انجمن  حرفه‌ای صنعت بیمه، زنگویی نژاد مدیر منابع انسانی بیمه ملت، رشیدی معاون بیمه نوین، اسدنژاد مدیر برنامه و بودجه بیمه ایران، آبدارزاده، مدير تحقيق و توسعه شركت بيمه تجارت نو و مظلومی استادمشاور انجمن علمی بیمه اشاره کرد.


در بخشی از این برنامه که به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت بیمه برگزار شد، جوان آذر مدیر ارشد بیمه‌های عمر بیمه پاسارگاد نیز به ارائه سخنرانی انگیزشی پرداخت.


محمدصالح ترکستانی، عضو هیئت علمی گروه بازرگانی دانشگاه علامه طباطبائی و مدیر برنامه و بودجه دانشگاه، در سخنرانی خود با تاکید بر اینکه دانشگاه علامه قدیمی‌ترین و معتبرترین مرکز آموزشی بیمه در ایران است، به علل عدم پذیرش دانشجویان کارشناسی بیمه در سال های  88 تا 93 پرداخت و گفت: عدم حضور اساتید، عدم احساس نیاز به فارغ التحصیلان بیمه در دوره کارشناسی، ماهیت نظام اداری، که همانا استفاده از انرژی حیاتی انسان در زمینه رسیدن به اهداف سازمانی است از دلایل این امر بودند.


ترکستانی در پایان سخنان خود خطاب به دانشجویان این رشته اظهار کرد: عاشقانه کار کنید و عاشقانه زندگی کنید.


حجاریان، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و مدیر انجمن حرفه‌ای بیمه نیز با ارائه سخنانی از تفاوت رشته مدیرت بیمه و رشته بیمه اکو در این دانشگاه گفت و افزود: طرح درس رشته‌های بیمه اکو و مدیریت بیمه متفاوت است، چرا که بیمه اکو بر اساس قوانین بیمه‌ای که در جهان پیاده می‌شود عمل می‌کند و مدیریت بیمه برای مسائل بیمه‌ای داخل کشور است.


حجاریان در پایان دانشجویان را به شرکت در آزمون‌های صلاحیت حرفه‌ای بیمه تشویق کرد.


نادر مظلومی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی دیگر سخنران این پنل بود که سخنانی در باب «عدم وجود رابطه بین دانشگاه، آموزش و صنعت» بیان کرد.


رضا جوان آذر، مدیر ارشد بیمه‌های عمر بیمه پاسارگاد با بحث «راهبردهای دوره  دانشجویی فروش و بازاریابی بیمه عمر» به ارائه سخنرانی انگیزشی پرداخت و از تعهد شرکت متبوع برای پذیرش دانشجویان در بیمه پاسارگاد برای فروش بیمه عمر و اعطای نمایندگی فروش گفت.


در ادامه بهروز اسدنژاد، مدیر برنامه‌ریزی بودجه بیمه ایران هم به ضعف صنعت بیمه به دلیل وجود نمایندگان بیمه با مدرک دیپلم اشاره کرد و گفت: دروس بیمه‌ای بیش از بحث نظری باید به طور عملی مورد بررسی قرار گیرد و دروسی مثل بیمه اموال نیاز به بازدید اولیه دارد.


اسدنژاد در پایان تاکید کرد: از جانب بیمه ایران تعهد می‌دهم کارگاه‌های عملی آموزش بیمه را برای دانشگاه برگزار کنم و همچنین در صورت موافقت دانشگاه بازدید علمی صورت گیرد.


زنگویی نژاد، مدیر منابع انسانی بیمه ملت هم در سخنانی وعده داد این شرکت از دانشجویان برای کار در مرکز پیام در بازه زمانی دو الی سه روز در هفته استقبال خواهد کرد.


آرام رشیدی، معاون مدیر بیمه نوین هم با بیان اینکه در بحث خلاقیت و نوآوری ضعف داریم، متعهد شد شرایط کارآموزی برای دانشجویان ترم 4 به بالای دانشگاه علامه طباطبائی در این شرکت مهیا کند.


همچنين در اين همايش آبدارزاده، مدير تحقيق و توسعه شركت بيمه تجارت نو در سخنانی بر تعاملات صنعت بيمه و دانشگاه تاکید کرده و گفت: باید این دو نهاد در حوزه هاي علمي تعامل بیشتری داشته باشند و انتظار مي رود دانشگاه محلي باشد كه در آن ايده هاي جديد براي رفع نيازهاي صنعت بيمه مطرح شود و اين مهم بدون تعامل مثبت و حمايت صنعت از دانشگاه ميسر نخواهد شد.


آبدارزاده افزود: با توجه به نگاه علمي كه در شركت بيمه تجارت جاري است برنامه ريزي هاي لازم براي جذب كارآموز از ميان دانشجويان مستعد انجام شده است و در حال حاضر فرايند گزينش در حال انجام است.


توصيه به دانشجويان جهت اخذ كد نمايندگي بيمه عمر و سرمايه گذاري و آمادگي بيمه تجارت نو براي آموزش عملي دانشجويان علاقمند به فعاليت در اين حوزه از ديگر نكات مطرح شده توسط این مدیر شرکت بیمه بود. همچنین در پايان همايش فرم هاي جذب كارآموز بين دانشجويان پخش شد.


گفتنی است در این برنامه، نمایشگاه کتابی توسط پژوهشکده بیمه برگزار شد و بیش از 10 عنوان به ارزش نزدیک به 18 میلیون تومان به دانشجویان رشته بیمه این دانشگاه اهدا شد.


گوشه هایی از این همایش:


عکس: اسماعیلی- انجمن علمی مدیریت بیمه
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار