photo_2016-10-01_13-30-12

تفاهم نامه همکاری علمی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه گدانسک لهستان روز چهارشنبه 7مهرماه به امضا رسید.

به گزارش عطنا، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی در دیدار با معاون توسعه و همکاری‌های علمی دانشگاه گدانسک لهستان ضمن تبادل تفاهم‌نامه همکاری علمی که به امضای روسای دو دانشگاه رسیده بود، دربارۀ برنامۀ کاربردی همکاری علمی جهت اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه مذکور گفت‌وگو کردند.

برگزاری همایش سالانه یا دو سالانه در حوزه‌های مختلف علمی در دو دانشگاه، برگزاری نشست‏های علمی مشترک، تبادل استاد برای تدریس و برگزاری کارگاه آموزشی، تبادل دانشجو برای فرصت مطالعاتی، تبادل دانشجو برای دوره‌های کوتاه مدت و تطبیق و پذیرش واحدهای گذرانده شده در دانشگاه مقصد توسط دانشگاه مبدأ، از جمله مواردی است که در راستای اجرایی سازی تفاهم نامه مورد موافقت قرار گرفت.

از جمله پیشنهادهای مطرح شده در این جلسه، راه‌اندازی کرسی زبان فارسی در دانشگاه گدانسک، تقویت گروه‏های اسلام‌شناسی و شرق‌شناسی دانشگاه گدانسک، غنی سازی کتابخانه‌‏های دو طرف از طریق ارسال کتاب‏‌های مورد نیاز و همکاری با استادان دو دانشگاه در هیئت تحریریه مجلات علمی دانشگاه مقابل بود که طی این جلسه مورد موافقت طرفین قرار گرفت.