۰۷ آذر ۱۳۹۵ ۱۵:۴۹
کد خبر: ۵۷۵۴۳
konfrans-bidel02

دومین کنفرانس بین‌المللی شرق‌شناسی و مطالعات ایرانی و همچنین یادمان «بیدل دهلوی» شاعر پارسی‌سرا با همکاری استادان دانشگاه‌های ایران، هندوستان، ارمنستان، افغانستان، تاجیکستان و گرجستان از 11 الی 13 اسفندماه در دانشگاه علیگر هندوستان برگزار می‌شود.


به گزارش عطنا، این همایش توسط مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه اسلامی علیگر هندوستان و موسسه سفیران فرهنگی مبین ایران و همچنین با همکاری دانشگاه دولتی هرات افغانستان، دانشگاه خجند تاجکستان، دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان، دانشگاه ایلیا گرجستان، دانشگاه الزهرا و دانشگاه علامه طباطبائی ایران، رایزنان جمهوری اسلامی ایران در هندوستان و بنیاد سعدی برگزار می‌شود.


همایش بین‌المللی شرق‌شناسی و مطالعات ایرانی دارای دو محور ویژه و سمپوزیوم تخصصی در حوزه شرق شناسی، تاریخ و زبان فارسی با عنوان‌های «بررسی آثار، اندیشه‌های بیدل دهلوی» و «بررسی آرا و نظریات مستشرقان و اندیشمندان اسلامی» است.


همچنین یکی از برنامه‌ها و محورهای مهم این همایش، هم اندیشی بین‌المللی در زمینه راهکارهای توسعه زبان فارسی در دنیای علم است و به دو مقاله برتر آن، لوح و تندیس تقدیر اهدا خواهد شد.


بنا بر این گزارش پروفسور آذرمیدخت صفوی رئیس مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه علگیر هند و استاد ادبیات فارسی این دانشگاه رئیس برگزاری این همایش و پروفسور اصغر دادبه، استاد دانشگاه وچهره ماندگار حوزه زبان و ادبیات فارسی دبیر علمی همایش عنوان شده‌اند.


این کنفرانس دارای دبیرخانه در کشورهای هند، تاجیکستان و افغانستان است که دبیرخانه مرکزی آن در ایران قرار دارد و استادان برجسته از سراسر جهان از سخنرانان این همایش هستند. همچنین کمیته علمی معتبر و هیئت داوران بین‌المللی این همایش از سراسر جهان بررسی و پذیرش مقالات پژوهشگران را به عهده خواهند داشت.


برگزاری کارگاه «آموزش تاریخ، تمدن و نسخه‌شناسی در هند» و ارائه گواهی شرکت در کارگاه، هم‌افزایی و تعامل با استادان و پژوهشگران بین‌المللی در همایش، سمپوزیوم تخصصی و ارائه گواهی‌ نامه در صورت درخواست، ارائه گواهی‌نامه‌ پذیرش علمی و بین‌المللی و گواهی‌نامه حضور و ارائه مقاله، امتیاز علمی و کسب نمره کامل، انتشار چکیده مقالات در کتابچه همایش و مجموعه مقالات پذیرفته شده به صورت لوح فشرده، امکان چاپ مقالات در ژورنال های تخصصی معتبر Scopus&ISI&ISC، امکان نمایه‌سازی مقالات در پایگاه های استنادی معتبر داخلی و خارجی، ارائه مقاله در جایگاه بین‌المللی توسط دانشگاه خارجی و... از جمله امکاناتی هستند که در اختیار شرکت‌کنندگان در این همایش قرار می‌گیرند.


دبیرخانه این همایش تاریخ پایان ثبت نام و ارسال مقاله را10 دی ماه و تاریخ داوری و اعلام نتایج را 10 روزکاری بعد از ارسال مقاله و همچنین آخرین فرصت ثبت نام جهت حضور افرادی که بدون ارائه مقاله قصد شرکت دارند را یکم بهمن ماه، عنوان کرده است.


زمان ثبت نام جهت شرکت در تور علمی همایش که از تاریخ 6 الی 14 اسفندماه برگزار می‌شود، 25 دی الی 5 بهمن ماه سال جاری عنوان شده است.


علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر درباره این همایش می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی Adabiatfarsi.com مراجعه کنند و یا در کانال تلگرام همایش به نشانی Telegram.me/indiaconference آخرین اخبار و اطلاعات کنفرانس را پیگیری کنند. همچنین رایانامه info@adabiatfarsi.com و شماره تلفن 02128421404 راه‌های ارتباطی با دبیرخانه همایش هستند.



konfrans-bidel

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار