معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از آغاز اعزام دانشجویان به عتبات عالیات(نجف،کربلا،کاظمین) از ۲۱اسفند ماه خبر داد و گفت:دانشگاهیان متقاضی اعزام به عتبات عالیات می توانند جهت تشرف به دفاتر ستاد در استان های سراسر کشور مراجعه کنند.

محمد زارع ضمن اعلام خبر فوق گفت: استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، بوشهر، هرمزگان، یزد، قزوین، البرز و ایلام به دلیل به حد نصاب نرسیدن درخواست، در این دوره اعزام نخواهند داشت.

وی خاطر نشان کرد: هزینه عتبات دانشگاهیان بسته به دوری و نزدیکی به مرز متفاوت است و میانگین قیمت به صورت زمینی یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان و هوایی یک میلیون و ۶۵۰هزار تومان برآورد شده است و با انعقاد تفاهم نامه با بانک‌ تجارت برای دانشجویان وام یک میلیون تومانی نیز در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک، زارع توضیح داد: اعزام دانشجویان به عتبات عالیات از ۲۱ اسفندماه سال جاری آغاز و تا ۱۹ فروردین ماه سال 94 ادامه خواهد داشت و در این مدت، روزانه سه کاروان از سراسر کشور اعزام خواهند شد.