به گزارش عطنا به نقل از فارس، چهاردهمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات از فردا 5 بهمن آغاز می‌شود و در حدود 12 هزار و 500 نفر از دانشگاهیان از استان‌های مختلف در قالب کاروان‌های دانشجویی برای زیارت عتبات اعزام خواهند شد.

بنابراین گزارش ثبت‌نام  چهاردهمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات از اوسط آذر انجام شده و طی مدت ثبت‌نام استقبال بسیار خوبی نیز صورت گرفت و حدود 50 هزار نفر برای سفر عتبات ثبت نام کردند.

همچنین در اولین روز اعزام دانشگاهیان به عتبات فردا 4 کاروان از استان های مختلف کشور به عتبات اعزام خواهند شد که این اعزام‌ها تا 31 فروردین ادامه خواهد داشت. اعزام عمده کاروان‌های روسای دانشگاه‌ها نیز از دوم تا هفتم فروردین خواهد بود.

لازم به ذکر است هزینه سفر به صورت زمینی برای دانشگاهیان 970 هزار تومان و به صورت هوایی یک میلیون و 500 هزار تومان است و این سفر به مدت 7 روز برای هر کاروان برگزار می‌شود.