narm afzar allame - Atu-App-Mock-up

به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان (ع) دانشگاه در نظر دارد با هدف بزرگداشت آئین سوگواری محرم، مسابقه عکاسی از طریق موبایل با موضوع آئین‌های سوگواری و عنوان «عاشورا در قاب تصویر» برگزار کند.

به گزارش عطنا، کارکنان آموزشی و اداری و همچنین دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، می‌توانند با دانلود و نصب اپلیکیشن دانشگاه علامه و ارسال حداکثر پنج عکس، از آیین عزاداری و ایام محرم، در این مسابقه شرکت کنند.

عکس‌های ارسالی باید حاوی نام، نام‌خانوادگی، محل خدمت و شماره تماس شرکت کننده در مسابقه و همچنین اطلاعات مربوط به مکان و زمان عکس‌برداری باشد.

بنابراین گزارش، معیار داوری آثار، زیبایی‌شناسی، نگاه خلاق و الهام‌بخشی به جهت جلب توجه عمومی بیشتر به موضوع است.

کفتنی است، اثار برتر در دو بخش، به انتخاب هیئت داوران و نیز به انتخاب مخاطبان اپلیکیشن (تعداد لایک مخاطبان)، جوایز اهدا خواهد شد.

اپلیکشین دانشگاه علامه طباطبائی را می‌توانید از این‌جا دانلود کنید.