monazere-mosabeghe-sokhanrani

چهارمین دوره مسابقات سخنرانی تریبون ، ۱۴ مهر ماه سالجاری با حضور بیش از ۹۰۰ شرکت کننده در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در این رویداد که با همکاری انجمن‌های علمی دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر ، شریف، تهران و علم و صنعت برگزار می‌شود شرکت کنندگان در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی به رقابت خواهند پرداخت.

این مسابقه هر سال و با حضور و داوری چهره‌ها، مجریان، گویندگان و سخنرانان برجسته کشور نظیر رامبد جوان، عادل فردوسی پور، محمدرضا شهیدی فرد، دکتر محمود احمدی، منصور ضابطیان، محمدرضا شعبانعلی، دکتر مشایخی و ...بوده که امسال نیز مانند سال‌های گذشته با حضور افراد چهره نظیر رضا رشیدپور ، عادل فردوسی پور ، ژیلا صادقی و دکتر احمد و ... برگزار خواهد شد.

در مرحله نهایی مسابقه، شرکت کنندگان در بخش‌های سخنرانی از قبل تعیین شده، بداهه گویی کلمات و اسلاید با هم به رقابت خواهند پرداخت که در نهایت به برندگان هر بخش دانش آموزی و دانشجویی جوایزی از طرف هولدینگ کسب و کار نوین ایرانیان اهدا خواهد شد.