۱۶ فروردين ۱۳۹۶ ۱۴:۰۰
photo_2017-04-05_14-37-42

مسابقه سخنرانی حرفه‌ای در محل دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی در اردیبهشت ماه سال جاری، برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، اهداف مسابقه افزایش توانمندی‌های برقراری ارتباط با کارفرما در یک زمان کوتاه، افزایش خلاقیت در زمینه ارائه ایده در علوم انسانی عنوان شده است.

ثبت نام در این بخش از مسابقات در تاریخ 19 و 20 فروردین ماه سال 96 در مرکز کارآفرینی داشنگاه علامه طباطبائی صورت می‌گیرد.

گفتنی است مسابقه سخنرانی حرفه‌ای که یکی از بخش‌های چهارمین جشنواره فرصت‌های شغلی روشنا است، با هماهنگی کانون گویندگی و اجرای دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت Sma.atu.ac.ir در بخش «روشنا» مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 48392651 تماس حاصل نمایند.