mojtama-refahi-kishe-mehr

سفر سه روزه همکاران علمی و اداری دانشگاه به شهرستان فریدون‌کنار از جوار مقبره‌الشهدای پردیس مرکزی دانشگاه آغاز شد. همکاران پس از طی مسیر جاده هراز و رسیدن به مقصد در مجتمع اقامتی کیش مهر ساکن شدند.

به گزارش عطنا، نخستین مکان تفریحی که مورد بازدید همکاران قرار گرفت دریاچه الیمالات بود. که پس از بازدید از این مکان زیبا و دیدنی لحظات خوبی برای همه رقم خورد.

پس از بازدید و تفریح در کنار دریاچه الیمالات و همچنین پیاده‌روی در کنار دریاچه، مقصد بعدی بازدید از پارک جنگلی هشپل بود. از نکات قابل توجه در این پارک جنگلی گرد هم نشستن همکاران دانشگاه بر روی زیراندازهای پهن شده روی زمین برای صرف ناهار بود که تداعی کنندۀ خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی و صمیمیت بین آنها بود.

طبق برنامه‌ریزی های انجام شده همکاران جهت خرید سوغات شهرهای شمالی (کلوچه، سیر، و...) به سوی بازار محلی شهر بابلسر راهی شدند. پس از خرید، همکاران عازم تهران شدند.

نکته قابل توجه در این سفر، درخواست افراد حاضر برای سفرهای چند روزه به مشهد مقدس و کربلای معلی بود که امید است با تلاش اداره رفاه کارکنان دانشگاه این اتفاق نیز بیفتد.