۲۸ شهريور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۲
sher-hosein-payande

استاد دانشگاه علامه طباطبائی گفت: شاعران نقش مهم و تاثیرگذاری در وجدان بیدار بشریت در جامعه دارند.

به گزارش عطنا به نقل از ایرنا، حسین پاینده در آیین اختتامیه کارگاه نقد شعر و شعر خوانی به مناسبت روز ملی شعر فارسی در دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه اظهار داشت: شاعران تحولات جامعه را با زبان شیوای خود رصد و تاثیرگذاری آنها در پیشرفت جوامع قابل تقدیر است.

وی شناخت تاریخی شاعر از وضعیت ادبی، اجتماعی و سیاسی جامعه را یک ضرورت دانست و گفت: رصد کردن وقایع پیرامون نخستین وظیفه یک شاعر است.

استاد دانشگاه علامه طباطبائی افزود: شاعر باید در کنار مردم باشد تا بتواند با بیانی قابل فهم مشکلات و مسائل مختلف جامعه را بازگو کند.

پاینده با بیان اینکه شاعر واقعی تابع گسست زمان نیست گفت: شاعران باید از آگاهی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بسیار بالایی نیز برخوردار باشند.

وی تفکر داعشی را مایه ننگ بشری دانست و گفت: شاعران امروز باید به تفکرات داعشی واکنش نشان دهند.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: اگر شاعر امروز نداند تفکرات داعشی بر چه اساسی است نمی تواند به جهان پیرامون خود واکنش نشان دهد.

این کارگاه 2 روزه با شعرخوانی و نقد اشعار شاعرانی از استان در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دهدشت به کار خود پایان داد.