۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۵

فارسی‌آموزان خارجی در قالب برنامه‌های فرهنگی هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی، دوشنبه 25 مرداد از منزل امام خمینی (ره) و حسینیه جماران بازدید کردند.

به گزارش عطنا، در این بازدید، اتاق کوچکی که محل برگزاری دیدارهای امام با سفرای سیاسی بود، با استقبال فارسی آموزان همراه شد. از دیگر بخش‌های مراسم امروز، پخش کلیپ کوتاه چهار دقیقه‌ای از تشییع جنازه امام، سخنرانی حجت‌الاسلام قبادی، جلسه پرسش و پاسخ و بازدید از نگارستان جماران بود.

گفتنی است هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی توسط بنیاد سعدی و دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ ۱۲ مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسی‌آموز از ۴۱ کشور جهان در حال برگزاری است.

گزارش تصویری این مراسم را در عکس های زیر ببینید.