۰۵ تير ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶

mirzaeeحسین میرزایی شب گذشته در نشست شورای سیاستگذاری جایزه فارابی گفت: اخیرا دولت از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت‌های زیادی از شرکت‌های دانش بنیان انجام داده است اما بیشتر شرکت‌های تاسیس شده در این حوزه در زمینه‌های فنی و مهندسی بوده است و حوزه علوم انسانی در این زمینه جایگاهی ندارد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، میرزایی اظهار داشت: باید در جامعه فرهنگ سازی شود تا شرکت‌های دانش بنیان علوم انسانی نیز در کشور راه اندازی شوند.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد: بخشی از فعالیت‌ها برای ایجاد شرکت‌های دانش بنیان باید از طریق‌ترویج گفتمان علوم انسانی در کشور صورت گیرد که این امر نیازمند فعالیت پیشکسوتان این حوزه است.

میرزایی با اشاره به برگزاری هشتمین جشنواره فارابی گفت: اساتید علوم انسانی باید کمک کنند تا آثار مختلفی به این جشنواره ارسال شود تا بتوان از میان آنها آثار بهتر را انتخاب کرد.

وی عنوان کرد: برنامه داریم داوری آثار این دوره از جشنواره را به صورت الکترونیکی انجام دهیم تا فرآیند داوری سریع‌تر انجام شود.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: هشتمین دوره جشنواره فارابی در هفته پژوهش سال جاری برگزار خواهد شد.