karname rooznamenaegari

کارنامه روزنامه نگاری

روزنامه شرق با همکاری دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه، دوره یک روزه کارنامه روزنامه‌نگاری را در دانشکده اقتصاد برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا، کارگاه آموزش روزنامه‌نگاری شامل چهار دوره کارنامه‌ی روزنامه نگاری، کمدی اجتماعی، مسئولیت اجتماعی و روزنامه نگاری حرفه‌ای خواهد بود

این کارگاه در یک جلسه 150 دقیقه‌ای برگزار می شود و هزینه شرکت در هر کارگاه 50 هزار تومان است.

در این جلسه براساس انتخاب مدرس‌ها از بین شرکت کنندگان، نفرات مستعد انتخاب می شوند و برای ثبت نام در دوره‌ای 8 جلسه‌ای معرفی خواهند شد.

پژمان راهبر، سردبیر سایت ورزش سه، هوشنگ گلمکانی، سردبیر مجله فیلم، سرگه بارسقیان، سردبیر سایت‌های دیپلماسی ایرانی و تاریخ ایرانی، مسعود ابراهیمی، سردبیر هفته‌نامه شوک، کسرا نوری، سردبیر سابق و عضو کنونی شورای سیاستگذاری روزنامه شهروند، علی میرزاخانی، سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد، آرش خوشخو، سردبیر روزنامه هفت صبح، از مدرسان حاضر در این کارگاه آموزشی هستند.

محل برگزاری کارگاه‌ها سالن آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی واقع در خیابان احمد قصیر( بخارست)، نبش خیابان شهید بهشتی است.

علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کارگاه از ساعت 10 الی 16 با شماره 88654390 داخلی 101 تماس بگیرند.

همچنین قابل ذکر است در پایان این دوره به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره تقدیم خواهد شد.