وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره پیشرفت کشور در رسیدن به سبک زندگی ایرانی اسلامی تاکید کرد: شبکههای ماهواره ای به صورت مرتب برنامههای مختلفی را پخش میکنند که بسیاری از آنها برای زندگی دینی و سبک زندگی اسلامی ما مضر است.
علی جنتی در حاشیه افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، در گفتوگو با خبرنگار عطنا گفت: در عصر حاضر در جامعه ی بازی قرار گرفته ایم؛ به طوری که ارتباطات جهانی کشور ما در سطح بین المللی افزایش پیدا کرده است. امروزه با یک کلیک در فضای مجازی میتوانید با کل دنیا مرتبط باشید و شبکههای ماهواره ای به صورت مرتب برنامههای مختلفی را پخش میکنند که بسیاری از آنها برای زندگی دینی و سبک زندگی اسلامی ما مضر است.
وی افزود: برنامههای ماهوارهای درواقع یک نوع سبک زندگی غربی را تحمیل میکند و در چنین شرایطی باید به قرآن تمسک کرده و آموزههای این کتاب آسمانی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
جنتی با بیان این نکته که باید فرهنگ قرآنی را در کشور توسعه دهیم، اظهار داشت: با توسعه این فرهنگ است که میتوانیم مصونیت ایجاد کنیم. اگر این مصونیت برای مردم ایجاد شود، خودشان در برابر تمام این تهاجم هایی که صورت میگیرد واکنش نشان میدهند و اینها نمیتواند بر زندگی مردم تاثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: باید از همه ابزارها از جمله کتاب، فیلمهای سینمایی، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی و از همه امکانات و گفتارهایی که داریم، سخنرانان، دانشگاهیان، ائمه جمعه و جماعات، نهادهای فرهنگی و صدا و سیما باید با اتحاد و عزم ملی، تلاش کنیم تا فرهنگ و سبک زندگی ایرانی اسلامی را توسعه دهیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار عطنا مبنی بر اینکه نظام دانشگاهی چه کمک و نقشی در اعتلای فرهنگ ایرانی اسلامی دارد، عنوان کرد: در دانشگاه با دانشجویانی رو به رو هستیم که در حال گذران بهترین دوران عمر خود یعنی جوانی هستند و بهترین زمان برای فراگیری و مصونیتیابی هم در این دوره بیش از هر دوره دیگری است. اساتید دانشگاه و وزارت علوم تحقیات و فناوری به عنوان سیاست گذار دانشگاهها میتواند در این زمینه نقش موثری داشتهباشند.