۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۳:۰۰

به گزارش عطنا، کانون فرهنگی دانشجویان افغانستانی دانشگاه علامه طباطبائی (پویش) در نخستین برنامه رسمی خود در روز گرامیداشت فردوسی مراسمی با عنوان نشان‌های بی مرز برگزار می‌کند.
زمان برگزاری این مراسم 26 اردیبهشت در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبائی واقع در دهکده المپیک است.
محوریت بحث این مراسم علمی و فرهنگی و پیرامون چیستی اسطوره از نگاه فردوسی جغرافیای ایران شاهنامه است که با حضور آقای شوکت علی محمدی شاری و اعضای محفل شاعران خانه‌ی ادبیات افغانستان و کانون شعر و ادب دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود. همچنین هنرمند محبوب افغانستانی عارف جعفری در این برنامه به اجرای موسیقی زنده می‌پردازد.

لام به ذکر است، پویش، کانون فرهنگی دانشجویان افغانستانی در دانشگاه علامه طباطبائی است که اخیراً تاسیس شده است.

photo_2016-05-14_13-05-18