۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶

malekiبه گزارش عطنا، حسن ملکی با بیان اینکه بخش اخلاق در سیره رضوی موضوع مربوط به این دانشگاه است، افزود: نمی توانیم بگوییم برگزاری یک جشنواره می تواند تمام مشکلات را حل کند اما می تواند تاثیرگذار باشد.

مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع) گفت: گفتمان سازی در فرهنگ رضوی با هدف انتشار آموزه های رضوی و ایجاد سبک زندگی دینی امروزه به عنوان نیاز اساسی در زندگی محسوب می‌شود.

سید جوادجعفری در نشست خبری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) افزود: امروز شاهد ارتقا سطح کمی و کیفی این جشنواره هستیم.

رئیس کمیته بانوان جشنواره بین المللی امام رضا هم در این مراسم با بیان اینکه حدود نیمی از دانشجویان کشور را دختران تشکیل می دهند گفت: باید به بخش بانوان در این جشنواره توجه ویژه ای شود.

فاطمه مهاجرانی افزود: اگر مشکل حجاب و عفاف در کشور وجود دارد باید چنین جشنواره هایی برای بهبود وضعیت افزایش یابد.