۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۴۴
DSC03359

DSC03377

به گزارش عطنا، در این کارگاه ضمن بررسی مفهوم «سیاست حافظه»، به بررسی رابطه بین قدرت، سیاست یادآوری و  عنصر عواطف که ابزار استفاده از سیاست حافظه در شکل گیری سیاست جمعی و یادآوری یا فراموشی خاطرات جمعی محسوب می شود، پرداخته شد.

به روایت ایشان، «یادآوری» می تواند به عنوان یک «دارایی سیاسی» بر هویت و رفتارهای جامعه تأثیرگذار باشد و از هویت جمعی محافظت و رفتارهای آتی یک جامعه را قابل پیش بینی کند و دولت به عنوان روایتگر اصلی از رویدادها و خاطرات جمعی، می تواند بر شکل دهی فرهنگ سیاسی مورد نظر خود در جامعه، نقش مؤثری ایفا کند.

لازم به یادآوری است؛ کارگاه دوم در روز دوشنبه از ساعت 14 الی 18:30 در سالن ارشاد دانشکده علوم اجتماعی با محوریت موضوع «چگونه سیاست یادآوری به ابزاری برای تأثیرگذاری اجتماعی تبدیل می شود؟»، «سیاست یادآوری چگونه به کار گرفته می شود؟» و «از چه روش هایی برای تحقیق درباره سیاست یادآوری می توان استفاده کرد؟» برگزار خواهد شد.

[gallery columns="2" size="medium" ids="38413,38411"]