چهارمین دوره جشنواره تئاتر دانشجویی در حالی برگزار میشود که تفاوتهای چشمگیری نسبت به دورههای قبل دارد.
دبیر کانون تئاتر دانشگاه علامه طباطبائی در گفت و گو با عطنا گفت: دورههای اول تا سوم جشنواره تئاتر دانشجویی درون دانشگاهی بود اما از دوره قبل استارت این جشنواره به صورت بین دانشگاهی زده شد.
امیرحسین جلالی افزود: با توجه به برگزاری دورههای قبل متوجه شدیم که دانشگاه علامه توانایی برگزاری این جشنواره در سطح وسیعتر بین دانشگاهی و حتی کشوری را دارد، لذا از دوره سوم استارت این کار زده شد تا این دوره بصورت بین دانشگاهی برگزار شود.
وی خاطر نشان کرد: اگرچه دانشگاه علامه رشته هنر ندارد اما سعی خواهیم کرد علامه در صدر دانشگاه های هنری قرار گیرد.
دبیر کانون تئاتر دانشگاه علامه اذعان داشت: در مجموع 15 کار به این جشنواره ارسال شد که 4 تا 5 کار از دانشگاه علامه و بقیه از دانشگاه های دیگر بود و از این تعداد 10 طرح پذیرش و انتخاب شد.
جلالی تصریح کرد: باید به کیفیت طرحها توجه شود و در انتخاب طرحها توجه داشته باشیم ضمن اینکه طرحهای دانشگاه خودمان شرکت داده شوند اما کیفیت کار حفظ شده تا حق سایر دانشگاهها ضایع نشود.
وی با اشاره به استقبال سایر دانشگاه ها از این جشنواره گفت: هم از طرف دانشجویان علامه و هم دانشجویان سایر دانشگاه ها در این دوره استقبال خوبی شد و درخواستهای زیادی مخصوصا از طرف دانشگاههایی که رشته هنر دارند، برای همکاری در برگزاری این دوره داشتیم.
دبیر کانون تئاتر دانشگاه علامه با اشاره به داوری این دوره گفت: جناب آقای خسرو شهراز، وحید آقاپور و سرکار خانم ساناز بیان، داوری این دوره را به عهده دارند که در دو مرحله صورت خواهد گرفت. تا آخر هفته بازبینیها به پایان میرسد و سعی شده بازبینی ها نسبت به سالهای قبل حرفهایتر باشد.
جلالی یادآور شد: این جشنواره از روز یکشنبه 5 اردیبهشت تا 4 شنبه برگزار میشود و تندیس این دوره که با لوگوی دانشگاه علامه طراحی شده است، همراه با لوح تقدیر و پاداش نقدی تدارک دیده شده، ضمن اینکه در بخشهای مختلف از جمله انتخاب بازیگر زن و مرد برگزیده خواهیم داشت.
انتهای پیام