انتخابات شورای مرکزی کانون دانشجویی "همیاران سلامت روان" روز دوشنبه دهم اسفند ماه در مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا کانون دانشجویی "همیاران سلامت روان" زیر نظر مرکز  مشاوره و معاونت فرهنگی دانشگاه فعالیت می‌کند. این کانون در حال حاضر 90 عضو دارد. امروز در مرکز مشاوره دانشکگاه علامه، جلسه مجمع عمومی کانون امروز برگزار شد و پس از رأی‌گیری، اعضای شورای مرکزی کانون مشخص شدند.

لازم به ذکر است اعضای شورای مرکزی کانون دانشجویی که امروز انتخاب شدند، «همیاران سلامت روان» به شرح زیر است: کوثر دهدستی، دکترای مشاوره؛ عقیل حسین­‌لو ارشد مشاوره؛ فاطمه حاجی هاشم، دکترای مشاوره؛ زهرا رسولی، کارشناس ارشد پیش دبستانی؛ سروش جاوید نیا، کارشناسی روانشناسی؛ سکینه عسلی، دکترای مشاوره؛ صلوح اسماعیلی، کارشناسی ارشد تکنولوژی.

کانون «همیاران سلامت روان» به دنبال آموزش مهارت های روان‌شناختی به همه دانشجویان است و در نظر دارد به زودی در قالب سایت خبری، کارگاه‌های آموزشی و ... خدمات متعددی را به دانشجویان ارائه کند.

Iran (Islamic Republic of)
28/12/1395 - 02:12
مبناى انتخاب چه بوده و اينكه انتخاب شدگان از كجا خبر دار شدن؟!