بسیج دانشجویی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی امروز سه شنبه 4 اسفند،  جلسه «مناظره دانشجویی انتخابات هفتم اسفند» را ساعت 13 تا 15 در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار کرد.

به گزارش عطنا، در این مناظره، با هدف پاسخ به سوالاتی از این دست  برگزار شد: «مجلس دهم چگونه ساخته می‌شود؟ نقش شورای نگهبان چیست؟ یک نماینده از چه ویژگی‌هایی باید برخوردار باشد؟ چه چیزی ذهن مخاطب را برای تصمیم گیری آماده می کند؟ از قول تا عمل چقدر فاصله وجود دارد؟...».

در این مناظره، ارائه کنندگان به دو بخش تقسیم می‌شدند: موافقان شامل جعفر حسن خانی و سجاد صدیقی، و  مخالفان شامل داوود احمدی و رضا نساجی.

با گزارش تصویری این مناظره همراه باشید.