۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ۱۲:۱۲
کد خبر: ۳۰۶۱۶۶

عطنا- نشست «آشنایی با سیاست‌ها و برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان کشور» با هدف آشنایی جامعه دانشگاهی با برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان و ایجاد زمینه اثرگذاری نخبگان در حل مسائل کلان کشور، با حضور دکتر ماندانا تیشه‌یار، معاون پژوهشی، نمایندگان بنیاد ملی نخبگان، جمعی از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و دانش‌آموختگان نخبه، در محل کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این نشست، نمایندگان بنیاد ملی نخبگان با تشریح اهداف و رویکرد‌های این بنیاد، به معرفی سیاست‌ها و طرح‌های حمایتی متنوع این نهاد پرداختند. بنیاد ملی نخبگان با چشم‌اندازی مبتنی بر نخبه‌شناسی، نخبه‌گزینی، نخبه‌پروری و نخبه‌گماری، تلاش می‌کند با شناسایی و توانمندسازی نخبگان کشور، زمینه اثرگذاری آنان در حل مسائل کلان کشور را فراهم آورد.

نمایندگان بنیاد ملی نخبگان در ادامه با اشاره به تنوع مخاطبان بنیاد (دانش‌آموزان، دانشجویان، دانش‌آموختگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها)، طرح‌های مختلف این بنیاد را معرفی کردند.

طرح جذب استعداد‌های برتر (استخدام دانش‌آموختگان در دستگاه‌های اجرایی)، پسادکتری (شهیدچمران)، اجتماع اعضای هیئت علمی (طرح شهید بهشتی و هیئت‌های اندیشه‌ورزی) و حمایت از اختراعات و طرح تکریم مفاخر از جمله طرح‌هایی است که از سوی بنیاد ملی نخبگان برای حمایت از نخبگان کشوری اجرا می‌شود.

گفتنی است طرح‌های پژوهشی مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان در دو دسته کلی اولویت‌محور و تقاضامحور طبقه‌بندی می‌شوند. طرح‌های اولویت‌محور، طرح‌هایی هستند که براساس اولویت‌های پژوهشی استان‌ها تعریف شده و ۸۰ درصد هزینۀ اجرای آن‌ها مورد حمایت مالی قرار می‌گیرد. همچنین طرح‌های تقاضامحور نیز براساس تقاضای نهاد‌های دولتی و غیردولتی تعریف شده و ۵۰ درصد هزینۀ اجرای آن‌ها مورد حمایت مالی قرار می‌گیرد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار