۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ۰۷:۵۶
کد خبر: ۳۰۳۸۳۵

عطنا - الهام علیف رئیس جمهور کشور کوچک بادکوبه در ادامه گستاخی‌ها نسبت به محبتها و چشم‌پوشیها از خطاهای وی از سوی دولتمردان ایرانی اتهامات جدیدی را متوجه کشورمان کرده است. این اندازه از مماشات و چشمپوشی دولتمردان ایران در قبال گستاخیهای علی‌اف مایه شگفتی است و بایستی این زبانزد مشهور را به دولتمردان خود یادآوری کنیم که: نیکی چو از حد بگذرد نادان گمان بد برد!

عدم پاسخ قاطع و تنبیه علنی الهام علی‌اف منجر به آن شده که هر بار وی ادعایی تازه علیه ایران را مطرح کند و هر بار گستاخی‌های وی باب  جدیدی از مناقشات میان ایران و باکو را یادآوری می‌کند.اتهام قاچاق سازمان‌یافته مواد مخدر توسط ایران از خاک قراباغ، برخورد و  بازداشت رانندگان ایرانی، عکس یادگاری با پهباد اسرائیلی و انکار حضور ماموران اسرائیلی در خاک این جمهوری از جمله رفتارهای تحریک آمیز الهام علی اف بوده که با مماشات مقامات ایرانی روبرو شده و اکنون در پی حضور برخی اعضای گروهکهای تجزیه‌طلب در کنگره موسوم به آذریهای جهان در شهر شوشی الهام علی‌اف اتهام جدیدی را متوجه ایران کرده و گفته ایران میزبان بیش از 20 تروریست و متهم آذربایجانی است که باکو بارها استرداد آنها را از ایران خواسته است!‌‌

اقدام تروریستی ادعایی توسط الهام مربوط به ترور المار ولی‌یف در سال 1397 توسط یونس صفراف بود که صفراف نیز همان روز دستگیر شد و حالا علی‌اف به بهانه آن قصد دارد مخالفان سیاسی و عقیدتی خود را گرفتار و سرکوب کرده و به قتل برساند. رژیم علی‌اف از نگاه سازمانهای حقوق بشری کارنامه بسیار سیاهی دارد و مخالفان را با شدیدترین شیوه سرکوب کرده و بسیاری از آنها کشته شده‌اند و یا از سرنوشتشان خبری نیست. به فرض که این رفتار رژیم علی‌اف را در چارچوب مسایل داخلی این کشور قلمداد کرده و سرنوشت وی را به مردم جمهوری آذربایجان بسپاریم اما با همان منطق علی‌اف باید از وی پرسید که چگونه صابر رستم خانلی عضو کمیته روابط بین‌المللی جمهوری آذربایجان و رئیس سازمان داک و مشاور وی دست کم دو بار در اجلاسهای گروهک منافقین شرکت کرده و سخنان بی‌شرمانه‌ای علیه حاکمیت و ملت ایران ادا کرده است؟

آیا رستم خانلی و رژیم علی‌اف از ماهیت تروریستی و سابقه سیاه این گروهک اطلاع ندارند؟ گروهک منافقین که در شهادت نزدیک به 17 هزار ایرانی دست داشته از سوی نماینده و مشاور شما مورد تمجید و احترام قرار گرفته آن وقت به خاطر پناه دادن چند تن از مخالفین سیاسی و عقیدتی‌تان در ایران چنین به گستاخی دست می‌زنید؟ در حالی که اکثر این 20 نفر مدتها قبل از ترور ولی‌یف مجبور به ترک وطن و پناه گرفتن در ایران عزیز بوده‌اند.

رستم خانلی در سخنرانی اخیر خود در گردهمایی منافقین به حضور اعضای این گروهک در باکو اشاره کرده است. علی‌اف در مورد حضور اعضای این گروهک جنایتکار در خاک کشورش چه پاسخی دارد؟ گویی چشمپوشی‌ها و گذشت‌های دولتمردان ایرانی آقای علی‌اف را دچار خطا کرده و تصور کرده که تا ابد می‌تواند به گفتارها و رفتارهای نادرست خود ادامه دهد اما باید به ایشان گوشزد کرد که بهتر است دست از این گمان بد خود بردارد و قدری دوراندیشی پیشه کند.

منبع: نشریه راه وطن (وطن یولی) شماره 48

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار