۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ ۱۴:۴۱
کد خبر: ۳۰۳۷۷۸

عطنا- عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکدۀ تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: روز قدس نماد وحدت سیاسی، ندای آزادی بشریت و نشان‌گر مبارزه جهان اسلام با موجودیت نامشروع رژیم غاصب صهیونیستی است.

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، روز جهانی قدس است. حضرت امام در ۱۶ مرداد ۱۳۵۸ پس از بمباران جنوب لبنان توسط نیروهای اسرائیلی، طی پیامی خطاب به مسلمین ایران و جهان از آنان خواست تا آخرین جمعه ماه رمضان را به‌عنوان «روز قدس» انتخاب کرده و برای حمایت از مردم فلسطین و کوتاه کردن دست رژیم صهیونیست در سرزمین‌های اشغالی راهپیمایی انجام شود. در این روز مراسم‌های متعددی در کشورهای مختلف جهان در حمایت از فلسطینیان برگزار می‌شود.

در این‌ باره دکتر ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، عضو هیئت‌ علمی و رئیس پژوهشکدۀ تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه روز قدس نماد وحدت سیاسی و ندای آزادی بشریت است، گفت: این روز توسط امام راحل در راستای حمایت از حقوق مستضعفان و مبارزه با استکبار جهانی نام‌گذاری شد.

وی با اشاره به اینکه روز قدس در جهان اسلام و همچنین کل دنیا تأثیر زیادی دارد و به همبستگی مسلمان کمک شایانی می‌کند، افزود: این روز نشانگر مبارزه جهان اسلام با موجودیت نامشروع رژیم غاصب صهیونیستی است که باعث ایجاد ترس و یاس اجتماعی و سیاسی برای صهیونیست‌ها می‌شود.

این استاد دانشگاه ادامه داد: این روز در ایران بسیار حائز اهمیت است و مردم جمهوری اسلامی ایران تاکنون با حضور پرشور خود در راهپیمایی‌ها به مخالفت با سیاست‌های تجاوزگرانه صهیونیست‌ها پرداخته‌اند.

رئیس پژوهشکدۀ تحول انسانی با بیان اینکه روز قدس نشان‌دهنده اراده و تفکری است که دوست ندارد سرنوشت خود را به دست رژیمی بدهد که از ابتدا با زور و تزویر روی کار آمده است، عنوان کرد: در دو سال اخیر با شیوع ویروس کرونا، کمی محدودیت‌ها باعث شده بود تا مردم نتوانند در این روز به میدان بیایند ولی خوشبختانه با کاهش محدودیت‌ها در راهپیمایی امسال حضور مردم به‌مراتب نسبت به سال‌های گذشته بیشتر خواهد بود.

دکتر فاتحی با تأکید بر اینکه در ذات همه انسان‌های آزاده، عدالت‌خواهی و مبارزه با ظلم و ستم وجود دارد، افزود: در حال حاضر مردم غزه تا جنبش حماس و لایه‌های بعدی مجهز شده‌اند و حق خود را با قدرت می‌گیرند و این موضوع نشان‌دهنده آن است که ازلحاظ میدانی صهیونیست‌ها در یک بن‌بست قرارگرفته‌اند.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار