۲۱ آذر ۱۴۰۰ ۰۹:۱۰
کد خبر: ۳۰۳۲۷۵

عطنا - یک عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با روزنامه نروژی Klassekampen  (نبرد طبقاتی) اظهار داشت: آمریکا آن قدر در برابر ایران از سیاست تحریم استفاده کرده که دیگر چیزی برای تهدید ندارد و برای اینکه ایران مجددا به ایالات متحده اعتماد کند، طرف مقابل باید انگیزه ای در اختیار تهران قرار دهد.

سیدمحمدعلی تقوی در پاسخ به این سوال که آیا تشدید قابل توجه غنی سازی اورانیوم توسط ایران در جریان مذاکرات، یک اقدام تحریک آمیز نیست و منجر به از دست دادن شرکای اروپایی ایران نمی شود، گفت: شرکای اروپایی ایران برای رفع تحریم های وحشیانه آمریکا علیه ایران بسیار کم کاری کرده اند. ایران اعتماد خود را نه تنها به آمریکا از دست داده، بلکه به اروپایی‌هایی که نتوانسته‌اند از رنج تحریم‌ها بر ایرانی‌ها بکاهند، هم اعتماد ندارد.

تقوی در پاسخ به این سوال که آیا ایران از تحریم های شدیدتر جان سالم به در خواهد برد، گفته است: ایرانی ها و ایران از تحریم های وحشیانه ترامپ که همچنان ادامه دارد جان سالم به در برده اند. ایرانی ها دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند. آمریکا کارت تحریم خود را سوزانده است. بنابراین همه از موفقیت مذاکرات سود می برند.

آمریکا دیگر چیزی برای تهدید ایران ندارد، کاخ سفید باید به ایران انگیزه ای برای اعتماد بدهد

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه ایران در صورت عدم موفقیت مذاکرات را نیز رد کرد و افزود: آمریکا پس از خروج تحقیرآمیز ایالات متحده از افغانستان به اقدام نظامی متوسل نخواهد شد. در بدترین حالت ممکن است حملات موردی وجود داشته باشد که هیچ تاثیری ندارد. اما بعید است که چند عملیات‌ نظامی در مقیاس بزرگ انجام شود. ایالات متحده کاملاً آگاه است که اقدام نظامی علیه ایران عواقبی بسیار فراتر از مرزهای ایران خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر می کنید گروه های وفادار به ایران مانند حزب الله و شبه نظامیان حوثی فعالیت خود را افزایش خواهند داد نیز گفت:  بله، اما نه فقط آنها. احساسات ضد آمریکایی در منطقه قوی است. ایران نیز توانایی دفاع از خود را دارد. حمله به ایران عواقب عظیمی برای کل منطقه خواهد داشت.
برای مشاهده متن مصاحبه به زبان نروژی به این نشانی مراجعه کنید. روزنامه Klassekampen از جمله روزنامه های پرخواننده و چپگرای نروژ است که از سال 1969 به بعد منتشر می شود. 

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار