57466665

دانشگاه علامه طباطبائی برای تصدی پست «مدیریت روابط عمومی» این دانشگاه فراخوان داد.

به گزارش عطنا، طی فراخوانی که از سوی این دانشگاه اعلام شده، آمده است: با توجه به سیاست‌های دانشگاه مبنی بر بهره‌مندی از افراد مستعد برای تصدی پست‌های مدیریتی، ایجاد فرصت برای زنان و جوانان، بهره‌گیری از قابلیت‌های افراد متخصص، باتجربه و مستعد درون‌سازمانی و کمک به شفاف‌سازی فرایند انتخاب و انتصاب در دانشگاه، این مدیریت در نظر دارد برای تصدی پست «رئیس اداره روابط عمومی» از همۀ داوطلبان واجد شرایط در خانواده دانشگاه (اعم از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان مقطع دکتری) برای قبول این مسئولیت دعوت به همکاری‌ نماید.

گفتنی است واجدان شرایط می توانند حداکثر تا تاریخ 29 مهر ماه با ارسال خلاصه سوابق و مشخصات خود در قالب فرم ارزیابی پایین به نشانی پست الکترونیک farakhan@atu.ac.ir اقدام نمایند.

دانلود فرم شرح وظايف و شرايط احراز سمت رئيس اداره روابط عمومي

دانلود فرم ارزیابی داوطلبان تصدی پست مدیریت روابط عمومی