022A1631

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار عطنا با اشاره به راه اندازی ساختمان شماره دو مرکز رشد و نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این دانشگاه در حوزۀ کارآفرینی و نوآوری در مراکز رشد در زمینۀ علوم انسانی پیشتاز است.

ستاری ادامه داد: با احداث این مرکز فضای جدیدی برای شرکت ها، شتاب دهنده ها و استارتاپ ها فراهم می شود.

وی در ادامه افزود: این کار دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه علوم انسانی الگو خواهد شد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اضافه کرد: حوزۀ علوم انسانی و اجتماعی خیلی «بکر» است و جای کار دارد. این حوزه در صورت کسب موفقیت بسیار هم پول‌ساز و درآمدزا خواهد بود.

ستاری در پایان گفت: در این زمینه هم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حتما از این حوزه و اقدام دانشگاه علامه طباطبائی حمایت خواهد کرد.