۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۳۳
کد خبر: ۲۷۹۶۶
DSC_3305

نقد و بررسی سریال کیمیا با حضور عوامل و بازیگران این مجموعه پرمخاطب در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


DSC_3224


به گزارش عطنا، این برنامه توسط ستاد دانشجویی دهه فجر 94 معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری کانون فیلم و عکس برگزار شد.


بر اساس این گزارش، سید مجتبی محمودزاده، مدیر امور فرهنگی دانشگاه، علیرضا کیایی کارشناس کانون‌های فرهنگی و دبیر ستاد دانشجویی فجر 94، جواد افشار کارگردان سریال کیمیا، مسعود بهبهانی نویسنده فیلمنامه، محمدرضا شفیعی تهیه کننده و گلاره عباسی، امیرحسین آرمان، علی شادمان و سوگول طهماسبی از بازیگران این سریال حضور داشتند.


جواد افشار کارگردان سریال کیمیا طی سخنانی، اظهار داشت: اتفاقی که سال‌ها تلویزیون دنبال آن بود، به همت مسعود بهبهانی و محمدرضا شفیعی و پیگیری‌های سازمان صدا و سیما محقق شد.


وی افزود: برنامه‌های این چنینی نه تنها مخاطب را جذب می‌کند بلکه موجب تحلیل بهتر مسائل با منطق بیشتر می‌شود.


IMG_4812


افشار با اشاره به اینکه به لحاظ جذب مخاطب، این رویکرد در ساخت برنامه‌ها نسبت به سریال‌های کوتاه قسمت، بهتر جواب می‌دهد، اذعان داشت: سریال کیمیا به مخاطب این اجازه را داد مانند اینکه 4 سریال 26 قسمتی را در قالب یک مجموعه ببیند.


وی افزود: وقتی اسکلت یک ساختمان بنا نهاده می‌شود هر چقدر این اسکلت قوی‌تر باشد، مطمئنا بنای محکم‌تری به دست می‌آید و سریال کیمیا نیز اینگونه بود.


این کارگردان تلویزیونی تصریح کرد: مردم با این سریال گریه کردند، خندیدند و همراه بودند و داستان به حدی جذاب بود که مردم را تحت تاثیر قرار داد، ضمن آنکه این سریال روایت بخشی از تاریخ این سرزمین بود که سعی شد با دقت ارائه شود.


محمدرضا شفیعی تهیه کننده سریال کیمیا نیز در سخنانی ضمن بیان سختی‌های کار، اظهار داشت: در سینمای کشور از نظر نویسندگی ضعف داشته و فیلم‌نامه خوب بسیار کم است اما با این وجود نویسندگانی هستند که حاضرند چند سالی از آنتن دور بوده و متن 200 قسمتی بنویسند.


وی در خصوص سبک کار سازندگان سریالهای خارجی، خاطرنشان کرد: خارجی ها سریال‌های آپارتمانی می‌سازند، هم سرمایه‌گذار دارند و هم در قبال کار در آمدزایی کرده و پشتیبان مالی جذب می‌کنند.


مسعود بهبهانی‌نیا نویسنده سریال کیمیا، زمان آغاز نوشتن فیلم‌نامه را آذرماه سال90 اعلام کرد و گفت: قصه کیمیا یک گفتمان بین نسلی است.


IMG_4913


وی افزود: تلاش بر این بود تا سال‌های قبل و بعد از دفاع مقدس و حتی مسائل امروز به شکل صحیح روایت شود.


بهبهانی‌نیا اضافه کرد: نکات اخلاقی خوبی جوانان به ما گوشزد می‌کنند و این نشان می‌دهد که با تمام مشکلات اجتماعی‌ای که وجود دارد هنوز جوانان کشور ما ذهن خلاق و پویایی دارند تا مشکلات را شناسایی و بتوانند در رابطه با زندگی راه درست را بیابند.


وی گفت: سعی شد در بخش جنگ که اوج کار بود با داستان «ملودرام» پیش روی کنیم و این ویژگی فیلم‌نامه خوب است که ایجاد سوال کرده و خود پاسخش را بدهد.


گفتنی است، این برنامه با استقبال خوب دانشجویان همراه بود و بازیگران فیلم علاوه بر صحبت‌های صمیمی و پاسخگویی به سوالات دانشجویان در بین جمع حاضر شدند و عکس یادگاری گرفتند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار