۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ ۱۲:۱۰
قفقاز

اجلاس روسای دانشگاه ­های قفقاز با برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانشگاهی این اتحادیه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این اجلاس که با حضور نمایندگانی از ۸ دانشگاه کشور ترکیه و چند دانشگاه داخلی در تبریز برگزار شد، دکتر نعمت‌الله ایران زاده، رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی به نمایندگی از دانشگاه  علامه طباطبائی حضور داشت.

ایران زاده در این اجلاس در سخنانی ضمن معرفی دانشگاه علامه طباطبائی و ظرفیت‌های آن در خصوص همکاری‌های مشترک سخنرانی کرد. دیدار و گفت وگو میان روسای دانشگاه‌های حاضر و دیدار با استاندار آذربایجان شرقی از جمله برنامه‌های این اجلاس بود.

گفتنی است طی این اجلاس، نمایندگان دانشگاه در غرفه دانشگاه علامه طباطبائی به معرفی دستاوردهای علمی دانشگاه پرداختند.