دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه پنج‌شنبه ۲۹ مهرماه برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه پنج‌شنبه 29 مهرماه به میزبانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در این اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه در رابطه با مبادلات مباحث آموزشی و پژوهشی بین دو کشور به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.

پیشنهاد اولیه برگزاری نخستین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر و بزرگ ایران با مشارکت اتحادیه دانشگاه‌های برتر روسیه از سوی شادونیچی رئیس دانشگاه دولتی مسکو در زمانی که به ایران سفر کرده بود، مطرح شده و مورد استقبال قرار گرفت، این اجلاس روز چهارشنبه 6 آبان‌ماه به میزبانی دانشگاه دولتی مسکو در روسیه برگزار شد.

10 دانشگاه برتر کشور در این اجلاس شرکت کردند.

دبیرخانه اجلاس دانشگاه‌های برتر کشور در دانشگاه تهران تشکیل شده و این دانشگاه میزبان دومین اجلاس است.

روسای 10 دانشگاه ایران شامل دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، شهید بهشتی، علامه طباطبائی، علم و صنعت، صنعتی خواجه‌نصیر، مشهد، تبریز، شیراز و اصفهان حضور داشته و با روسای 19 دانشگاه بزرگ روسیه در نخستین اجلاس دیدار کردند.