به گزارش عطنا و به نقل از واحد مرکزی خبر، ذوالفقار یزدانمهر در نشست خبری افزود: دانش آموختگان بدهکار به این صندوق در صورتی که از فردا تا 22 بهمن اصل بدهی خود را پرداخت کنند مشمول تا 100درصد بخشودگی جریمه دیرکرد می شوند.

Yazdan Mehr
وی گفت: دانش آموختگان برای پرداخت بدهی به سامانه باید به سامانه اینترنتی به نشانی www.bp.swf.ir مراجعه کنند.
یزدان مهر ادامه داد: درطرح قبلی بخشودگی جرائم دیرکرد که شهریور امسال اجرا شد حدود 497 هزار دانش آموخته بدهی شان را پرداخت کردند و از این طریق حدود 64 میلیارد تومان وصول شد.
وی گفت: بدهکاران صندوق رفاه 465 هزار و 168 نفر هستند که این تعداد 162 میلیارد تومان به صندوق رفاه دانشجویان بدهکار هستند.
یزدان مهر با بیان اینکه کمترین میزان بدهی مبلغ 1500 تومان و مربوط به سال 1356 است افزود: بیشترین میزان بدهی نیز 47 میلیون تومان است. او افزود: بیشترین میزان جریمه دیرکرد نیز حدود 3 میلیون و 254 هزار تومان است.