۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۴
کد خبر: ۲۵۷۶۰۰
madadkari

گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، به عضویت دو انجمن بین‌المللی با عنوان‌های انجمن بین‌المللی مدارس مددکاری اجتماعی و انجمن آموزش مددکاری اجتماعی آسیا و اقیانوسیه درآمد.


به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر محمد زاهدی‌اصل، مدیر گروه آموزشی مددکاری اجتماعی ضمن اعلام این خبر گفت: درحاشیه برگزاری اجلاس علمي بین‌المللی مددکاری اجتماعی، تعلیم و تربیت و توسعه اجتماعی ۲۰۱۸ که با حضور استادان، صاحب‌نظرانی از کشورهای مختلف دنیا در شهر دوبلین ایرلند برگزار شد، دانشگاه علامه طباطبائی به‌عنوان اولین دانشگاه کشور به عضویت دو انجمن بین‌المللی با عنوان‌های انجمن بین‌المللی مدارس مددکاری اجتماعی و انجمن آموزش مددکاری اجتماعی آسیا و اقیانوسیه درآمد.


دکتر زاهدی اصل در این خصوص توضیح داد: اجلاس علمي بین‌المللی مددکاری اجتماعی، تعلیم و تربیت و توسعه اجتماعی به‌عنوان بزرگ‌ترین گردهمایی مددکاران اجتماعی از سراسر جهان به‌صورت دوسالانه و باهدف ارتقای سطح علمی و حرفه‌ای مددکاران اجتماعی و شناساندن جایگاه واقعی این رشته و با حضور استادان و صاحب‌نظران این حوزه برگزار شد.


او افزود: در اجلاس ۲۰۱۸ که در تاریخ ۱۳ تیرماه لغایت ۱۶ تیرماه سال جاری در شهر دوبلین ایرلند با حضور نزدیک به ۳۰۰۰ نفر از سراسر کشورهای دنیا برگزار شد، سه عضو هیئت‌علمی گروه آموزشی مددکاری اجتماعی حضور داشتند. علاوه بر بنده دکتر منصور فتحی و دکتر حمیده عادلیان راسی، به ارائه دیدگاه‌های علمی خود در این اجلاس پرداخته شد.


مدیر گروه آموزشی مددکاری اجتماعی به دیدارها و رایزنی‌های انجام‌شده در حاشیه این اجلاس اشاره داشت و گفت: باشخصیت‌های علمی بین‌المللی این حوزه از کشورهای مختلف دیدارها و گفت‌وگوهایی صورت گرفت و در راستای توسعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی بین‌المللی مقدمات پیوستن دانشگاه علامه طباطبائی به انجمن‌های تخصصی فراهم گردید.


او اضافه کرد: عضویت گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه در انجمن بین‌المللی مدارس مددکاری اجتماعی و نیز عضویت در انجمن آموزش مددکاری اجتماعی آسیا و اقیانوسیه دو ره‌آورد حضور در این اجلاس بود.


او افزود: این عضویت با استقبال بالایی صورت گرفت و همکاری‌هایی از سوی کمیته‌های مختلف انجمن پیشنهاد شد.


دکتر زاهدی اصل در خصوص انجمن بین‌المللی مدارس مددکاری اجتماعی اضافه کرد: این انجمن در سال ۱۹۲۸ راه‌اندازی شد و هم‌اکنون نزدیک به ۹۰ سال است که به حوزه‌های آموزش مددکاری اجتماعی و ارزش‌های حرفه در سطح جهانی توجه خاص دارد. همچنین انجمن آموزش مددکاری اجتماعی آسیا و اقیانوسیه نیز به شبکه‌سازی و حمایت‌های پژوهشی و آموزشی دانشگاه کمک شایانی خواهد نمود.


دکتر زاهدی اصل با اشاره به‌ضرورت برقراری ارتباط با مجامع و انجمن‌های تخصصی علمی بین‌المللی بیان داشت: برگزاری این اجلاس‌ها و دیدارهای حاشیه‌ای آن در جامعه مددکاری اجتماعی جهانی از اهمیت بالایی برخوردار‌است. هدف اصلی فدراسیون و انجمن مدارس مددکاری اجتماعی استانداردسازی جهانی حرفه و آموزش مددکاری اجتماعی است بنابراین اجلاس بستر لازم برای نزدیک شدن به این استانداردها را مهیا می‌نماید. از سوی دیگر ایده‌ها و تجربیات سایر افراد حرفه‌ای در مددکاری اجتماعی که در جلسات متعدد و پانل‌های هم‌زمان ارائه می‌گردد می‌تواند در طراحی مدل‌های کاری و آموزشی بسیار مؤثر باشد.


او اضافه کرد: حضور گروهی اساتید مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی گام مثبتی در برنامه‌های بین‌المللی مددکاری اجتماعی دانشگاه و به‌عنوان اولین دانشگاه کشور است در عضویت انجمن مدارس مددکاری است که خود می‌تواند در برقراری رابطه‌های بین‌المللی و جذب منابع سایر دانشگاه‌ها بسیار مثمر ثمر واقع گردد.


مدیر گروه آموزشی مددکاری اجتماعی به پیشنهادهای همکاری مطرح‌شده از سوی این انجمن‌ها برای ارتباط با دانشگاه علامه طباطبائی اشاره کرد و گفت: پیشنهادهای همکاری مشترکی در این دیدارها ازجمله استفاده از گرنت‌های دانشجویی و اساتید مطرح شد که در اسرع وقت پیگیری و برای آن‌ها برنامه‌ریزی خواهد شد.


او به‌ضرورت حضور در این مجامع تأکید کرد و افزود: هدف اصلی داشتن نگاه جهانی در مددکاری اجتماعی است که بر توسعه اجتماعی جهانی و صلح تأکید دارد.


او گفت: اجلاس بعدی در سال ۲۰۲۰ در دانشگاه Calgary کانادا برگزار خواهد شد و با یاری خدا در طی دو سال آینده گروه آموزشی مددکاری اجتماعی با برنامه‌ریزی، علاوه بر حضور بیشتر در این اجلاس تخصصی، بتواند درزمینهٔ برگزاری کارگاه‌های آموزشی نیز نقش مؤثری ایفاء نماید.


لازم به ذکر است اولین اجلاس بین‌المللی مددکاری اجتماعی در سال ۱۹۲۸  در پاریس برگزار شد. پیشینه اجلاس بین‌المللی مددکاری اجتماعی، تعلیم و تربیت و توسعه اجتماعی به سال ۲۰۰۸ برمی‌گردد و از آن سال به بعد سه انجمن بین‌المللی: فدراسیون مددکاری اجتماعی، مدارس مددکاری اجتماعی و شورای رفاه اجتماعی به‌عنوان برگزارکنندگان اصلی این اجلاس را به‌صورت دوسالانه برگزار می‌کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار