sattari
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان باید حمایت از ایجاد محیط کسب و کار دانش‌بنیان به گفتمان عمومی تبدیل شود.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه اصلی‌ترین سرمایه کشور، نیروی انسانی است، گفت: دست‌یابی نیروی انسانی به اشتغال بر بستر زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری‌ها محقق می‌شود.

وی افزود: برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان باید حمایت از ایجاد محیط کسب و کار دانش‌بنیان به گفتمان عمومی تبدیل شده و  زیست‌بوم مساعدی برای کارآفرینی و نوآوری فراهم باشد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه باید در باور عمومی به این اعتقاد برسیم که نیروی انسانی سرمایه بزرگی است، اظهار داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه انسانی باید با سرمایه‌گذاری زیرساختی و ایجاد بسترهای لازم مورد حمایت قرار بگیرند.