فراخوان یازدهمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست خرداد ماه 1395 منتشر شد.

IMG08065128
به گزارش عطنا، سازمان حفاظت محیط زیست هرساله به منظور ایجاد انگیزه و تشویق آحاد جامعه به‌ویژه دانشگاهیان، نسبت به اعطای جایزه ملی محیط زیست اقدام می‌نماید. این جایزه به پاس قدردانی از فعالیت‌های علمی و اجرائی محققانی که در راستای حفاظت از محیط زیست اقدام مؤثری انجام داده‌اند، اعطا می‌شود. با توجه به وجود اعضای هیأت علمی فرهیخته و فعال در زمینۀ محیط زیست در دانشگاه، این فراخوان اطلاع‌رسانی شد. واجدین شرایط شرکت کننده در این همایش لازم است آثار و طرح های خود را حداکثر تا تاریخ 94/10/30 به دبیرخانه جایزه ملی محیط زیست ارایه دهند. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 42781081 تماس حاصل نمایند.
محورهاي مصوب براي دریافت جایزه ملي محیط زیست:
1. ابداعات، اختراعات و طرحهاي بارز در جهت جلوگيري از آلودگي يا تخريب محيط زيست
2. خلاقيتها و ابتكارات بارزي كه موجب كاهش موثر هزينه هاي جلوگيري از آلودگي و تخريب محيط زيست شده، يا باعث سهولت كاربرد وسايل و امكانات براي كنترل آلودگي و تخريب در سطح وسيع مي شود
3. ارايه طرحها وپروژه هاي كاربردي و قابل اجرا كه موجب نجات گونه هاي كمياب و در معرض خطر انقراض گياهان و جانوران و يا احياي يك زيستگاه ارزشمند درحال تخريب شده و از نابودي جوامع گياهي و جانوري جلوگيري نمايد
4. مطالعات و تحقيقات علمي ارزشمند و موثر در زمينه پيشگيري از آلودگي و تخريب محيط زيست و يافتن شيوه هاي جديد و موثر براي حفظ محيط زيست.
5. اعطاء كمك هاي قابل توجه و ايجاد امكانات موثر مادي و معنوي براي حفظ محيط زيست.
6. ارايه خدمات ارزنده و فعاليت هاي برجسته و نتيجه بخش در مورد ارتقاء سطح دانش و بينش زيست محيطي جامعه و ترويج فرهنگ محيط زيستي در سطح وسيع و فراگير.
7. فداكاري و از خودگذشتگي و تلاش بيش از حد انتظار به منظور جلوگيري از وقوع حوادث ناشي از بروز بحران هاي زيست محيطي و ممانعت از به خطر افتادن سلامت مردم در اين مواقع، يا جلوگيري از نابودي و تخريب اكوسيستم هاي ويژه و منابع طبيعي ارزشمند و گونه هاي جانوري و گياهي در معرض خطر قريب الوقوع