رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این دانشگاه بیشترین نظریه را در حوزه علوم اجتماعی و سایر حوزه های علوم انسانی دارد.

به گزارش عطنا، عصر امروز نشستی با حضور دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با هیئتی علمی، آموزشی از کشور ترکیه برگزار شد.

1

رئیس دانشگاه در این دیدار اظهار داشت: دانشگاه علامه طباطبائی در سطح بین المللی در رشته هایی از جمله مدیریت تکنولوژی و اقتصاد کشاورزی صاحب نظر و جایگاه است.

وی در رابطه با تأثیر نظریه پردازی در علوم گفت: دیگر دوران بیان نظریه های گذشتگان تمام شده است و اکنون دانشجویان و جامعه به دنبال نظریات جدید هستند.

سلیمی با بیان این نکته که همین فرصت های کوتاه باید مغتنم شمرده شود، حضور این هیئت ترکیه ای را شروع بسیار خوبی برای همکاری های بین الملل بین دانشگاه های ترکیه و ایران دانست.

در پایان دکتر سلیمی هدایایی به رسم یادبود به این هیئت ترکیه ای اهدا کرد.

لازم به ذکر است که در این نشست رئیس دانشگاه استانبول و عضو شورای عالی آموزش کشور ترکیه نیز حضور داشتند.