به گزارش خبرنگار باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) از دانشکده حقوق و علوم سیاسی، بعدازظهر یکشنبه نشست علمی با موضوع برجام (موازنه حقوق و سیاست) با حضور دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی، دکتر فرهاد پروین، دکتر سورچی و دیگر اساتید رشته حقوق بین الملل در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق دانشگاه علامه برگزار شد.
photo_2015-10-04_11-16-58در این نشست دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی با تاکید بر این که برجام مبتنی بر توافق ژنو است، گفت: در متن اصلی توافق نکاتی برای اجرا برنامه دیده شده است که من تا به حال چنین ساز وکاری را برای اجرا شدن معاهده نه در حوزه حقوقی و نه در حوزه غیر حقوقی ندیده ام.

به گفته دکتر ضیایی بیگدلی برجام اگر چه امضا نشده ولی معاهده به حساب می آید.
دکتر سورچی نیز در ادامه بحث گفت: برجام یک معاهده است یعنی برای کشورها تکالیفی معین میکند و طبق اصول 77 و 125 قانون اساسی این معاهده باید به تصویب مجلس برسد. البته مجلس حق تغییر یا اصلاح این گونه اسناد را ندارد فقط می تواند آن را تصویب یا رد کند.
در پایان دکتر رحمانی تصویب نشدن طرح دو فوریتی مجلس در مورد برجام را بر هم زدن بازی از طرف فراکسیون اصول گرا خواند.
photo_2015-10-04_11-16-52photo_2015-10-04_11-16-46