دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) در چارچوب طرح کلیِ جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)، همایش رضوی را در بخش مقاله‌نویسی برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا به نقل از ایکنا، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) در چارچوب طرح کلیِ جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)، با هدف کمک به اشاعه و ترویج فرهنگ قرآنی و آموزه‌های رضوی، و تبیین مفاهیم دینی همایش رضوی را برگزار می‌کند.

این همایش در دو بخش مقاله‌نویسی با موضوع «همدلی و همگراییِ پیروان ادیان و مذاهب در آموزه‌های رضوی» و «مسابقه سرود و تواشیح درباره امام رضا(ع)» در بخش دانشگاهی در آبان‌ماه 1394 برگزار می‌شود.

مهلت ارسال آثار به این همایش پایان مهرماه 94 اعلام شده است، همچنین نشانی الکترونیکی qrr-ikiu@hotmail.com و qrrc.ikiu.ac.ir برای کسب اطلاعات بیشتر اعلام شده‌اند.