۰۲ تير ۱۳۹۷ ۱۶:۴۰
کد خبر: ۱۹۶۵۱۸
نشست مسائل و آسیب‌های اجتماعی زنان

نشست «مسائل و آسیب‌های اجتماعی زنان» در قالب سومین همایش ملی «آسیب‌های اجتماعی ایران» در دانشکده علوم اجتماعی برگزار‌شد.


به گزارش عطنا، این نشست به مدیریت فاطمه جواهری و با حضور الهه کولایی، محمدمهدی لبیبی و شیرین احمدنیا چهارشنبه، 30 خردادماه در تالار ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.


در این نشست،  لیلا فلاحتی با موضوع «بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی زنام و دختران در عرصه جهانی»، محمدعلی محمدی با موضوع «نقش سلامت اجتماعی و روانی در توسعه زنان ایران»،  الهه کولایی با موضوع «کلیشه‌های جنسیتی آموزش و اشتغال زنان»، مریم  صباغچی با موضوع «مدل ساختاری رابطه سرمایه فرهنگی و خشونت خانگی علیه زنان» و زهرا میرزایی با موضوع «تحلیل پیامد‌های ازدواج‌های زودهنگام دختران» ارائه مقاله داشتند.


در این نشست به اینکه جامعه ایران در حوزه آموزش  پیشرفت‌های زیادی داشته است و این معضل (آسیب‌های اجتماعی زنان) به عامل بیکاری در کشور برمی‌گردد، پرداخته شد و از جمله، محمدمهدی لبیبی گفت: هر کشوری که تاریخ طولانی‌تری دارد، مشکلات بیشتری را نیز متحمل می‌شود.


شیرین احمد‌نیا هم با بیان اینکه مرد‌ها دارای خشونت ذاتی بیشتری نسبت به زن‌ها هستند، تصریح کرد: ازدواج زودهنگام، در چهارچوب باور‌های فرهنگی ما، گاهی به ازدواج‌های به‌هنگام تلقی می‌شود.


با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛


عکس: ایوب قادری-عطنا



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار