۰۲ خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۲۹
کد خبر: ۱۹۲۴۸۳
AMINI3

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: اقدامات خصمانه ترامپ بر علیه ایران فرصت مناسبی است تا استراتژی صنعت خودرو برای خودروساز شدن با تمرکز و قدرت بیشتری پیگیری شود.




به گزارش عطنا، امرالله امینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در چند سال اخیر با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید صنعت خودرو از رکود قبلی فاصله گرفته و برنامه‌هایی را برای خودروساز شدن طراحی و اجرا کرده است.


وی با بیان اینکه خودروسازان برنامه طراحی و تولید پلت‌فرم و خودروهای ملی را در دستور کار قرار داده‌اند، خاطرنشان کرد: با به نتیجه رسیدن پروژه‌های فعلی طراحی و تولید پلت‌فرم ملی است که صنعت خودروی ایران را می‌توان "خودروساز" نامید.


این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: در این زمینه در چند سال اخیر خودروسازان دو هدف همکاری با خودروسازان مطرح بین‌المللی برای انتقال تکنولوژی و مونتاژ خودروهای روز جهان در کنار طراحی و تولید پلت‌فرم ملی را به موازات پیش برده‌اند.


وی افزود: حال در این شرایط اقدامات خصمانه ترامپ که تردیدهایی را در رابطه با روابط خارجی صنعت خودرو ایجاد کرده فرصت مغتنمی است تا خودروسازان پروژه طراحی و تولید پلت‌فرم‌ و خودروهای ملی را با تمرکز و قدرت بیشتری پیگیری کنند.


امینی با بیان اینکه در طراحی و تولید پلت‌فرم ملی تکیه اصلی بر توان فنی و مهندسی داخلی در کنار استفاده از مشاوران کارآزموده خارجی است، تصریح کرد: خودروسازان فرانسوی براساس سابقه تاریخی حضور پررنگی در صنعت خودروی ایران داشته‌اند و بر همین اساس در دور جدید همکاری‌های صنعت خودرو در پسابرجام نیز همکاری دوباره با پژو، رنو و سیتروئن برنامه‌ریزی و اجرایی شد.


وی خاطرنشان کرد: در مجموع صنعت خودرو نباید نگرانی خاصی از اقدامات ترامپ داشته باشد زیرا براساس اطلاعات موجود پروژه طراحی پلت‌فرم ملی در خودروسازان داخلی ظرف یک تا دو  سال آینده به نتیجه خواهد رسید و پس از آن خودروسازان می‌توانند خودروهای ساخت داخل را بدون وابستگی به خارج بر روی پلت‌فرم ملی تولید و عرضه کنند.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار