۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۰۴
کد خبر: ۱۸۸۲۶۷
seminar solhe mosbat-un modars (25)

«سمینار صلح مثبت» با حضور استادان روابط بین‌الملل، مطالعات زنان و مطالعات منطقه‌ای در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.


به گزارش عطنا، این سمینار به همت گروه روابط بین‌الملل با همکاری انجمن علمی مطالعات صلح ایران، انجمن علوم سیاسی ایران و انجمن علمی-دانشجویی روابط بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس دوشنبه، 10 اردیبهشت‌ماه در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.


در این سمینار تارجا ورینن، رئیس پژوهشکده تحقیقات صلح و دانشگاه تامپره فنلاند، سیمین حاجی‌پور، پژوهشگر انجمن مطالعات صلح ایران، مجیدرضا مومنی، استادیار روابط بین‌الملل دانشگاه علامه‌طباطبائی، سعید شکوهی، استادیار مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی، هاجر آذری، استادیار مطالعات زنان دانشگاه تربیت مدرس به ارائه دیدگاه‌های خود درباره «صلح» پرداختند.


گزارش تصویری این سمینار را در ادامه می‌بینیم؛

عکس: شکیبا شیرازی‌تهرانی- عطنا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار