۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۵۲
کد خبر: ۱۸۴۳۱۱
پنجمین دورهمی انجمن علمی-دانشجویی روزنامه‌نگاری با موضوع ضرورت فلسفه در علوم ارتباطات

پنجمین دورهمی انجمن علمی-دانشجویی روزنامه‌نگاری با موضوع «ضرورت فلسفه در علوم ارتباطات» با حضور دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی، دوم اردیبهشت‌ماه در دفتر انجمن‌های علمی دانشکده ارتباطات برگزار شد.


به گزارش عطنا، امیرحسین احمدی، دانشجوی روزنامه‌نگاری ارائه‌دهنده این نشست بود و با همکاری دیگر شرکت‌کنندگان جلسه تعامل گفتاری شکل گرفت.

وی ابتدا جایگاه فلسفه در زندگی روزمره را بررسی کرد و به اهمیت پرسیدن این سئوالات در زمینه فردی زندگی اشاره کرد.


در ادامه به خاستگاه فلسفه و چگونه رشد یافتن آن در زمان سقراط و افلاطون پرداخت و اینکه فلسفه برای داشتن ارتباط چه کاربردی دارد.


وی در پایان سخنان خود به لزوم فلسفه‌خوانی دانشجویان ارتباطات برای فهم مسائل اصلی مربوط به این حوزه تاکید کرد و تفاوت اندیشه فلسفی و غیرفلسفی را در ارتباطات بررسی کرد.


هدف از برگزاری این دورهمی‌ها، آشنا کردن دانشجویان با مفاهیم علمی به‌صورت کاربردی بوده است و در همین راستا،  چهار جلسه قبلی این انجمن نیز با موضوعات «مقایسه فضای کاری روزنامه‌نگاری با فضای آکادمیک»، «سیاست‌های خبری در رسانه‌ها»، «تفکر انتقادی و اهمیت آن در روزنامه‌نگاری» و «شایعه‌شناسی» در هفته‌های گذشته برگزار شده بود و این جلسات در هفته‌های آینده نیز ادامه دارد.


دورهمی‌های علمی به‌صورت هفتگی برگزار خواهد شد و اطلاع‌رسانی آن از طریق کانال انجمن علمی-دانشجویی روزنامه‌نگاری انجام می‌شود.




 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار