۲۷ فروردين ۱۳۹۷ ۱۱:۴۸
danesh afzayi asatid

انتخابات مجمع صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد و اعضای جدید این مجمع انتخاب شدند.

به گزارش عطنا، دکتر محمد زاهدی اصل دبیر مجمع صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: نشست سالانه این مجمع اسفند ماه سال گذشته با حضور همکاران عضو هیئت علمی برگزار شد و در این نشست اعضای جدید هیئت مدیره با برگزاری انتخابات تعیین شدند.

او با اشاره به دستور جلسه این نشست گفت: در ابتدا گزارش فعالیت های یک ساله از سوی دبیر و بازرس مجمع به اعضا ارائه شد و سپس با نام نویسی از نامزدهای عضویت در هیئت مدیره، انتخابات برگزار شد.

دبیر مجمع اعضای هیئت علمی دانشگاه اضافه کرد: پس از برگزاری انتخابات، آقایان دکتر محمدرضا ضیائی بیگدلی، دکتر حمید ضرغام بروجنی، دکتر حسین کلباسی، دکتر جواد شهلایی باقری، دکتر مهدی واحدی، دکتر محمد زاهدی اصل و خانم دکتر لیدا کاوسی به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و آقایان دکتر عباس اشرفی و دکتر قادر پریز به عنوان اعضای علی البدل و دکتر مصطفی شریف به عنوان بازرس اصلی و خانم دکتر زهرا الله دادی به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.

(عکس تزئینی است)