۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ۱۷:۱۴
کد خبر: ۱۷۲۴۵۹
همایش «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از منظر علم حقوق و سیاست»

نشست‌های «ابعاد بین‌المللی و منطقه‌ای اقتصاد مقاومتی» و «راهبردها و سیاست‌ها» در قالب همایش «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از منظر علم حقوق و سیاست» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.


به گزارش عطنا، همایش «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از منظر علم حقوق و سیاست» با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و معاون پژوهشی این دانشگاه و استادان و پژوهشگران رشته‌های مختلف یکشنبه، ۲۹ بهمن در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


در پنل دوم این همایش نشستی با موضوع «ابعاد بین‌المللی و منطقه‌ای اقتصاد مقاومتی» برگزار شد که مدیریت آن به عهده دکت اصغر کیوان‌حسینی بود.


در این نشست، دکتر هادی آجیلی، دانشیار روابط بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «بایسته‌های دیپلماسی انرژی جمهوری اسلامی در چهارچوب راهبرد اقتصاد مقاومتی»، دکتر علیرضا کوهکن، استادیار روابط بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «اقتصاد مقاومتی و نگاهی جدید به کارکرد سیاست خارجی»، دکتر سید مهدی غمامی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) با موضوع «تحلیل قراردادهای نفتی براساس سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی»، دکتر حمید حکیم، استادیار دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «چالش‌ها و فرصت‌های روابط ایران و آسیای مرکزی و قفقاز در اجرای اقتصاد مقاومتی»، امیر خداداد همدانی، دانشجوی دکترای حقوق بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «پایبندی دولت‌های منطقه به حقوق بین‎‌الملل برای امنیت بخشی به فضای کسب‌وکار» ارائه مقاله داشتند.


نشست پایانی هم با عنوان «راهبردها و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی» به مدیریت دکتر بهزاد رضوی فرد برگزار شد.

در این نشست، دکتر کاظمی نجف‌آبادی، استادیار حقوق خصوصی دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «مردمی‌سازی، عنصر گمشده اقتصاد مقاومتی در صنعت نفت»، دکتر امین جعفری، استادیار حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «بررسی حقوقی بهبود سازوکارهای کسب‌وکار در راستای اقتصاد مقاومتی، دکتر وحید آگاه، استادیار حقوق خصوصی و اقتصادی دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «حمایت بیشتر از کارمند یا کارگر؟ تحلیل جهت‌گیری حقوق ایران و نسبت آن با اقتصاد مقاومتی»، دکتر سید قاسم زمانی، دانشیار حقوق عمومی با عنوان «اقتصاد مقاومتی، ضرورتی گریزناپذیر جهت مقابله با تحریم‌های اقتصادی و دکتر حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، دانشیار علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی که در این جلسه حضور نداشت با عنوان «ناهمسازی قوانین سنواتی یا قوانین فرداستی پاشنه آشیل اقتصاد مقاومتی» ارائه مقاله داشتند.


گزارش تصویری این نشست‌ها در ادامه می‌بینید؛


عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار