۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۴۷
کد خبر: ۱۶۸۷۰۳
mosabeghat shabih sazi daneshjuyan ghazai jasab

تیم دانشگاه علامه طباطبائی که برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ در مسابقات «جساپ» شرکت کرد به عنوان نمایندۀ ایران در سال‌های بعد در آمریکا حضور داشته است که از جمله افتخارات کسب شده توسط این تیم، حضور در میان دارندگان ۶۰ لایحۀ برتر از میان ۵۰۰ تیم شرکت کننده در سال ۲۰۱۴ و کسب جایزۀ «روح مسابقات» در سال ۲۰۱۷  است.


به گزارش عطنا به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علامه‌طباطبائی، مسابقات شبیه‌سازی دادرسی‌های بین‌المللی نزد دیوان بین‌المللی دادگستری یادوارۀ «قاضی فیلیپ سی. جساپ» (به اختصار، مسابقات جساپ)، از قدیمی ترین و گسترده ترین مسابقات شبیه سازی دادرسی در جهان است.


این رقابت ها همه ساله در اواسط ماه آپریل (فروردین ماه) در شهر واشنگتن ایالات متحدۀ آمریکا توسط اتحادیۀ دانشجویان حقوق بین الملل (ILSA) و حمایت شرکت حقوقی «white&case» برگزار می شود.


موضوع این مسابقات، پروندۀ فرضی مبتنی بر مسائل واقعی و روز دنیای بین‌الملل است که میان دو کشور است و هر تیم، هم در مقام خواهان و هم در مقام خوانده، پس از ارائۀ لایحۀ کتبی و احتمالاً پیروزی در دور ملی شفاهی مسابقات که تماماً به زبان انگلیسی است، به دور بین‌المللی در واشنگتن آمریکا صعود می‌کند.


سال جاری مسابقات ملی به میزبانی مرکز مطالعات بین الملل در تاریخ یکشنبه ۸ بهمن ماه برگزار شد که دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان داور در این دوره حضور داشتند.


آقایان فرزاد فلاح و معين عارفي، دانشجوي ارشد حقوق ‌بین‌الملل و خانم تينا صدقياني، كارشناس ارشد تجارت بین‌الملل به عنوان قاضی، مرحلۀ اول این مسابقات را داوری کردند که در نهایت دانشگاه شهید بهشتی تیم پیروز مسابقه شد و تیم پردیس فارابی دانشگاه تهران به مقام دوم دست پیدا کرد.


لازم به ذکر است تیم دانشگاه علامه طباطبائی که برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ در این مسابقات شرکت کرد به عنوان نمایندۀ ایران در سال‌های بعد در آمریکا حضور داشته است که از جمله افتخارات کسب شده توسط این تیم، حضور در میان دارندگان ۶۰ لایحۀ برتر از میان ۵۰۰ تیم شرکت کننده در سال ۲۰۱۴ و کسب جایزۀ «روح مسابقات» در سال ۲۰۱۷  است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار