استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه معیارهای خبر خوب باید مشخص شود، خاطرنشان کرد: با فقدان اصول هنجاری نحوه تدوین خبر در ایران و انتشار آن مواجه هستیم در اکثر رسانهها خبر خوب تولید میکنند ولی اجازه انتشار آن داده نمیشود چرا که اصول هنجاری برای آن وضع نشده است.
به گزارش عطنا به نقل از فارس، سیدرضا نقیبالسادات در نشست هماندیشی همایش خبرخوب که بعد از ظهر امروز (یکشنبه) با حضور جمعی از اساتید برجسته علوم ارتباطات در دانشکده خبرگزاری فارس برگزار شد، بیان کرد: از اینکه خبرگزاری فارس در دستورات کاری خود به موضوع اخبار خوب توجه ویژهای داشته است بسیار خوشحالم.
وی افزود: باید در زمینه خبر خوب به اجماع رسید لذا بیان تعریف و ویژگیهای خبر خوب و دستهبندیهای آن بسیار مهم است.
این استاد ارتباطات دانشگاه بیان کرد: اهداف پیشبینی شده همایش خبر خوب باید برای جامعه رسانهای کشور تبیین شود ضمن اینکه بهرهبردار و کارگزاران خبر خوب هم باید مشخص شوند که این مهم کمککننده به تولید ادبیات است تا ملاحظات مدنظر و قلمروی آن مشخص شود.
نقیبالسادات با بیان اینکه معیارهای خبر خوب باید مشخص شود، تصریح کرد: باید در زمینه ارزشهای خبر خوب و بومی آن اجماع و تبیین صورت گیرد.
وی اظهار کرد: با فقدان اصول هنجاری نحوه تدوین خبر در ایران و انتشار آن مواجه هستیم در اکثر رسانهها خبر خوب تولید میکنند ولی اجازه انتشار آن داده نمیشود چرا که اصول هنجاری برای آن وضع نشده است.
نقیبالسادات با بیان اینکه باید در همایش خبر خوب وجوهی در نظر گرفته شود، گفت: وجه اول آن است که قلمروهای اداره و مدیریت خبرهای خوب، اصول و خطمشیها باید تبیین و مدنظر قرار گیرد ضمن اینکه قلمرو دوم عبارت است از اینکه محتوای خبر خوب، ارزش، شیوه و نوع نگارش آن مشخص شود.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی درباره وجوه همایش خبر خوب ادامه داد: وجه سوم آن است که مخاطب خبر خوب و همچنین اصول مرتبط و آثار آن باید تبیین شود.