۰۱ شهريور ۱۳۹۴ ۱۳:۵۴

عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای در نشست امروز گفت: رهبری هوشمندانه رهبر انقلاب اسلامی و مدیریت ریاست جمهور باعث دستاورد هسته ای شده است.

معاون وزیر امور خارجه در نشست علمی مذاکرات هسته‌ای و علوم سیاسی که در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد،گفت: یکی از برکات برجام و مذاکرات هسته ای رشد و بلوغ سیاسی جامعه است.اینکه افراد موافق و مخالف بتوانند در محیط همراه با آرامش و متانت صحبت کنند و راجع به تمام جزییات برجام بحث کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبری علامه طباطبایی (عطنا)، عراقچی در ادامه با بیان اینکه در این نشست به گفته سجادپور می خواهم متفاوت صحبت کنم، گفت: اکثر نقدهایی که به برجام شده است از سر صدق و حسن نیت و همچنین برای حفاظت از منافع کشور بوده است.

8

عضو ارشد تیم مذاکره کننده در پایان گفت: اما در این بین برخی از انتقادها رنگ بوی دیگری داشت. این انتقادها بیشتر به سمت لجاجت کشیده شده و در آن ها منافع شخصی به منافع ملی ترجیح داده شده است و درخیلی از مواقع مشخص می شود که حتی متن برجام توسط کسانی که ادعا می کنند آن را خوانده اند، اصلا خوانده نشده است.