مرکزهمکاری های علمی بین المللی وزارت علوم اعلام کرد :  دانشمندان کشورمان می توانند  برای درخواست جوایز امسال کامستک تا  یازدهم بهمن ماه به سایت  www.comstech.org  مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ،  در اطلاعیه این مرکز آمده است :کامستک کمیته دایمی همکاری های علمی و فنآوری سازمان همکاری های اسلامی (OIC) یکی از مراکز فعال در زمینه علم و فنآوری (S&T) است که با هدف جلب مشارکت علمی دانشمندان کشورهای اسلامی و همچنین ارتقای سطح همکاری های منطقه ای میان کشورهای عضو تاسیس شده است.

در ادامه این اطلاعیه اشاره شده است : کامستک با همکاری بانک توسعه اسلامی (IDB) به اعطای بورس های پژوهشی برای دانشمندان جوان و جوایز ویژه اقدام کرده است.

گفتني است جوایز کامستک به دانشمندانی از کشورهای اسلامی که فعالیت های پژوهشی ارزنده ای انجام داده باشند تعلق می گیرد