aknoon shariati ghasemi abazari farasatkhah mesbahian raghfar(28)

روز دوم سمپوزیوم علمی «اکنون، ما و شریعتی» در دانشگاه تربیت مدرس دوم آذرماه با حضور استادان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، روز دوم این همایش دوم آذرماه و با چهار پنل با محوریت‌های «تحول دوران» با سخنرانی سوسن شریعتی، مقصود فراستخواه و علی قاسمی، «بازسازی سوسیالیسم و نقد نئولیبرالیسم» با سخنرانی یوسف اباذری، حسین راغفر و آرمان ذاکری، «امر اجتماعی» با سخنرانی محمدامین قانعی‌راد و آیدین ابراهیمی و «بنیادگرایی، اسلامیسم و پسااسلامیسم» با سخنرانی سارا شریعتی و هاشم آقاجری برگزار شد.

این همایش صبح چهارشنبه، ۱ آذرماه با سخنرانی عباس منوچهری و سوسن شریعتی آغاز و در ادامه چهار پنل با محوریت «خود، دیگری و هویت‌های چندگانه» با سخنرانی محمدجواد غلامرضا کاشی، مجتبی امیری و حسین مصباحیان، «آزادی و دموکراسی‌خواهی» با سخنرانی مجتبی مهدوی، هادی خانیکی و فرید خاتمی، «عرفان رهایی‌بخش» با سخنرانی حبیب‌الله پیمان، امیر رضایی و عباس منوچهری و «اصلاح دینی» با سخنرانی حسن محدثی، علی‌اکبر احمدی، کمال رضوی و احسان شریعتی آغاز شده بود.

گفتنی است در پایان میزگرد، اختتامیه با عنوان «نوشریعتی: شرایط امکان یک پارادایم بدیل» و با حضور هاشم آقاجری، مجتبی مهدوی، حسین مصباحیان و احسان شریعتی برگزار شد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

عکس: شقایق صفی خانی-عطنا

استفاده از محتوای سایت با ذکر منبع مجاز است.